Äntligen!

Jaa hörrni! Äntligen fungerar min dator igen! Den totalkraschade, tydligen så var det grafikkortet som hade gjort sitt. Men nu, nu är det fixat och min älskling fungerar igen! Ja, oj så mycket jag älskar min dator, konstigt nog!
Vet ni?!


Jag har gjort klart ALLT till skolan nu! Så fruktansvärt jääävla skönt! ÅHÅHÅHÅÅÅ!!!



Underbar helg!

Jag har haft en helt underbar helg på alla vis! I fredags så kom jag hem från Emma och då så skyndade jag och Jocke oss att göra oss i ordning för att åka till klingen och förfesta. Det var jättemysigt och sedan så gick vi på rockbaren, den var ju lite kass då men därefter så drog vi till old saints som också var lite halvkass. Dock så gick vi sedan till nya O´learys och jääävlar så kul det var och snyggt det var! NYA STAMSTÄLLET TRO!? OH JA!! :D Fy fan så jag gillade det stället!


Haha! När vi kom dit så var det dåligt med platser så då frågade jag några om vi fick dela bord med dom och då så pratade dom engelska, sa att dom var från Amsterdam och sådär. Sen fortsatte samtalet i typ 30 min och vi hade det jätteroligt och trevligt :P Till slut så brister dom i skratt och börjar snacka svenska, snacka om att jag blev totallurad! :P OMG! fuckers! :P xD



Hahaha ^^ Sen igår så var jag bara med Joakim. Vi tog en promenad hem till mig och sedan åkte vi med hundarna ut på landet och och gick ut och gick med hundarna på ängarna i värmen. Så himla skönt och mysigt! Sedan så åkte vi hem och solade typ hela dagen och ja, vi drack nån öl och bara hade det mysigt!


Idag så låg vi och slappade halva dagen, sen åkte vi till mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år. Dom bjöd på jättegod mat och god öl så även denna dag var lyckad! Ja, en lyckad helg helt enkelt! <3

SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Är hos emma och igår var vi på students...

Är hos emma och igår var vi på studentskiva :) det var mysigt! Dock så gillar jag ju inte att dansa men sen så började jag må dåligt så jag åkte hem tidigare än emma :) nu ska vi kika vampire diaries :) sååå bra! Åker hem till Gävle imorgon så "Call me!!"


Sitter på tåget på väg till Stockholm för ...

img_6807 (MMS)

Sitter på tåget på väg till Stockholm för att gå på studentskiva med min älskade emma!! Ska bli jätteroligt!! Har köpt 1 jordgubbsvin, 1 öl och två cider så det ska bli en röjkväll!!


Ligger och solar efter en lååång promenad ...

img_6807 (MMS)

Ligger och solar efter en lååång promenad i skogen med vovvarna! Gud så Skönt!!!


Det var då för fan ett jävla helvete!!!!!

Det var då för fan ett jävla helvete!!!!!


Med Linda <3

Ja, jag har inte uppdaterat på skitlänge men jag har inte tid att uppdatera så ofta längre. Mina tankar går runt runt runt om vad jag ska göra med allt i mitt liv. Usch, ja jag har faktiskt ingen aning, är så förvirrad nu..
Jag får helt enkelt låta dimman svepa över mig så kanske jag glömmer bort allt för 1 sekund!
Syns i dimman pojkar och flickor, hejs!

God morgon!  God morgon allihopa! Hoppa...

img_6807 (MMS)

God morgon!  God morgon allihopa! Hoppas att ni också sovit  gott inatt :) jag har fått sovmorgon idag så jag börjar inte förrän 12.45 sååååå skönt :) fick sova ut! Känns som om jag kan börja lugna ner mig nu. Det mesta är inlämnat till skolan, nu är det bara praktikgrejerna kvar och psykologin. Niiice!!! Skriver mer när jag duschat :)


Mobilblogga, smidigt !!

img_6807 (MMS)

Haha börjar få koll på det här med att blogga från mobilen. Så mycket smidigare när jag är så stressad som jag är nu. Har precis slutat jobbet och ska gå ut och få en stund nu för att sedAn åka och hämta min balklänning hos Sömmerskan. Åhååå vad jag flänger hit och dit hela tiden!!!! Men men


SMS-inlägg

img_0028 (MMS)


Åhååå

Jag är så ledsen hörrni! Men allt har varit så stressigt! Har inte hunnit blogga alls!

Här kommer en tröst till er!








RSS 2.0