Emma

Varit och solat med min lilla älsklingsEmma på bruno. Fy fan vad skönt det var att få komma in i någon slags solkänsla, alltså, svårt att förklara. Men på vintern så kommer jag ofta in i en dyster tid och jag blir less, orkeslös och mitt pigga humör och min lycka försvinner lite grann. Men sen så när jag känner värme så blir jag mycket gladare och trots att det som sagt var bara är ett solarium så mår jag bra utav det, känns som om man får nya krafter. Sen är det ju ett STORT plus att man får lite färg också ;)

 

 

Nu är jag hemma iaf och ska ta de lite lugnt, spela lite och sen jobb imorgon. Hoppas att det går bra trots förkylningen, men vad ska jag göra? Jag har varit sjuk i snart 7 veckor så.. mmh.. kan ju inte bara gå hemma :P

 


Lekt lite :)

Hallåå igen, nu va det ett tag sedan. Jag ligger hemma i förkylning! Usch! men vad ska man göra? :) Hellre det än magsjuka iaf.. fy fan! Får jag det - ja, då vet jag inte vad jag ska ta mig till!

 

Har tagit lite bilder och lekt med dessa lite.

 

 

 

 


Min pappa

Min pappa är precis som alla andra pappor, lite annorlunda bara  :P hahaha ^^

 

 


Pinsamt värre...

Igår var det jättemysigt! :) Jag och Jocke åkte till Emma och Johan och åt mat och drack gott :) Sedan kom Stefan också och det var så längesen jag träffade honom! Dock minns jag bara att jag träffade honom under en kort period för sen bidde de svart :P

 

Höhö, de där med att dricka gott verkar ha varit lite för gott. Nämen seriöst, igår var Ellinor JÄÄvligt full och dryg kan jag tänka mig.. kunde tydligen inte ens stå upp.

 

Nästa helg fyller ju Jocke som ni kanske har sett? Och ja, jag har planer på att vara nykter, kanske dricka en öl till maten men inget annat...  men som sagt, man vet aldrig med mig :)

 

Såhär såg jag iaf ut innan :P

 


Hos Per

Helloooo :) Är hos Per med Peter, Pöke och Joakim :) Spelar lite WoW och tar de lugnt bara :)

 

Har jobbat idag och så, vi gjorde julgranskulor med barnen idag och satte upp i granen som jag, Erik och barnen gjorde igår ^^ Blev riktigt läckert ;)

 

Anyway, så ska ja väl fortsätta nu då :)

hejs

 


Wille my baby boy

 

Tänk, nu är min lilla Wille en stor pojk. Allt har gått så fort. Jag älskar dig Wille, du får mig alltid på bra humör. Så fort jag kommer in genom dörren så kommer du fram och är sprudlande glad och ska pussas :) Du är så smart och du finns alltid där för mig. Det bästa är nog att du är så bra på att hålla hemlisar :P Du är helt underbar min älskade älskade Wille <3

Snart fyller han 25

 

Min älskling blir snart 25 år och då ska han firas ordentligt och det ska dokumenteras ordentligt också! :) Åh, det ska bli så kul och jag hoppas att han får det riktigt roligt! :)

 

Jag älskar dig över allt annat älsklingen min <3

 


Im home

Ja, nu var man hemma igen efter ytterligare en dags arbete :) Var helt okej idag men jag är trött som en gris och väret gör det hela inte så mycket läckrare :P

 


Heeeelt besatt!

Ja, herregud! Förra onsdagen så var jag och Joakim hos Per och Alexandra och då så visade de mig en låt som jag fullkomligt älskar och är besatt av! Jag lovar er, ni kommer att älska den ni också! :)

 

 


Hello

Har jobbat idag från 08.00-15.00. Gick ganska bra förutom att jag fick en extrem mensvärk, illa! Men så är det :)

 

Ska snart till apoteket tänkte jag och ja.. hämta ut mina p-ringar .. mer än så har jag väl inte att säga :)

Samma dag som piercingen togs

Ja, samma dag som jag gjorde min piercing så tog jag några bilder :)

 

Såhär såg mitt hår ut :)<

 

 

Oh god, jag måste verkligen slinga håret, fy fan.. ibland hatar man bilder på sig själv, man påminns för mycket om vad som bör göras :P

 

 

Jag och Joakim mötte upp mamma och pappa som satt och åt och drack gott på Absint :)

 

 

Min underbart vackra, underbara och bästa mamma! <3

 

 

Senare på kvällen så gick jag, Joakim, Johan och Emma på Harry Potter :) Gött gött

 

 

Johan likes it ;)

 

 

Jocke var också taggad :)

 


Good day m8

Helloooooo!

 

Började jobbet klockan 09.00 imorse och slutade klockan 15.00. Dock så kommer jag att behöva börja klockan 08.00 imorgon bitti för de är så dåligt med personal så, klart man ställer upp i nöd! :) Btw, ni har väl sett min nya Header? Gillar ni den bättre än den förra eller ska jag byta tillbaka till den gamla? Har lite svårt med det där...

 

Har inte så mycket att säga förutom att mina försäkringspapper kommit hem nu så förhoppningsvis så får jag pengarna snart för telefonen min som blev snodd... kanske ni inte visste förresten.. min Iphone har blivit snodd och personen som tog den har jag och mina vänner satt i häkte nu så hoppas att han får skit för de och jag får pengar för de :P woooah! ^^

 

Känner mig som ett snusk idag.. blää.. duschen nästa!

Beställt

Har beställt hem lite skoj från ELF igen :) I looove them! ;)

 

 

Foundationborste :)

 

 

En blush, bronz och blending borste :)

 

 

En concealer borste :)

 

 

En puderborste :)

 

 

Ett läppstift

 

 

Ytterligare ett läppstift :)

 

En faceprimer :)

 

 

Och då kanske ni undrar; hur satan har hon råd med allt detta?!

 

Då svarar jag, det mesta utav ELF´s produkter kostar endast 18.30 kr styck :) Så gå in och kika :)

.

 

Om inlägget: Okej, jag avslöjar!

 

Fick en fråga om var jag ska göra mina 3 st Dermal Anchors och självklart så kan jag svara på det :)

 

Jag ska göra dessa tre på sidan av underarm ganska nära handen. :)

Hos Klingen och Emma













Okej, jag avslöjar

Igår så åkte ju jag och Joakim ner på stan och gick in på en piercingstudio där jag först tänkte göra 3 st Dermal Anchors men sen så var inte hon som gjorde såna där så då fick det bli nummer två på min lista och det var en industrial. Jag har ju sånt litet öra så staven är väldigt lång men ska byta den så snart det har läkt :) Har ingen bild på detta ännu men ni ska få se bild så fort jag tagit en :) men såhär ser de ut ungefär :) (för er som inte vet vad det är för något) :)

 


Ska snart dra

Snart åker jag ner på stan med Jocke. Vi ska hämta ut biljetter till Harry Potter men sen så ska vi även göra en annan sak :) men det blir en överraskning :) wiiee

.

 

NU förstod jag vad du menade, du syftade på bilden! Och svaret på det är nej, den har jag inte gjort :) Den är bara hittad på google, om de vore så väl att man kunde rita sådär :)

.

 

Om inlägget: Otillräcklig


Offe skriver:

 

Har du gjort den ? :o

 

Svar:

 

Hej Offe! Jag vet inte vad du syftar på men om du undrar om jag skrivit texten så - ja... :P

Bort bara bort

 

Denna flicka ska bort, hon ska bli annorlunda, är rätt missnöjd med mig själv, både utseendemässigt och på min personlighet. Jag blir lätt lurad och litar för mycket på folk jag egentligen knappt känner. Jag är hetsig, sprallig, vänder som vinden, pratar för mycket, är en colaälskare, påstår att jag inte bryr mig om min vikt när det egentligen är ett stort problem för mig som sitter och gnager i mitt bakhuvud, blir illamående av mat när jag ätit upp halva eller en tredjedel, försöker att trycka ner andra människor (som jag inte känner) för att få mig själv att verka bättre än den personen som jag egentligen inte vet ett skit om, jag påstår att jag är så stark, jag påstår att jag säger vad jag tycker när jag ibland inte alls vågar säga vad jag tycker och jag är inte alls så pass stark som jag säger att jag är, jag faller mer än de flesta, jag överreagerar ofta och jag är inte duktig på att dricka sprit.

 

Där har ni mig - vilken otroligt härlig människa det låter som va? nej, trodde inte det heller.

Otillräcklig

Ja, det är så jag känner mig just nu - otillräcklig, och jag vet inte hur jag ska förklara det för er heller. Det är bara en känsla jag har, att man hela tiden försöker hjälpa andra så mycket som det bara går, man försöker finnas där för familj, vänner och pojkvännen men det känns som om det aldrig riktigt hjälper... som om jag inte räcker till. För någonstans där emellan så ska väl även jag få plats?

 

Känns som om vad jag än gör bara känns onödigt, hopplöst och övergeneröst när man ändå inte får någonting tillbaka. Inte i samma mängd iaf, det är alltid jag som ska finnas där för andra men får så lite tillbaka. Det finns endast några personer i mitt liv som jag känner att jag verkligen är på samma våglängd som, som förstår mitt tänkande och vet vem JAG är, inte vem den där Ellie bör vara utan även känner till mina fel och brister och accepterar dom liksom jag accepterar deras fel och brister. En sån vän, är en riktig vän, inte en sån där som påstår att den är ens vän men som egentligen inte vet ett skit om mig, som inte kan accepera mina fel och brister eller som inte ger någonting tillbaka.

 

Förlåt till alla er, men jag känner att jag måste få skriva av mig lite just nu, känner mig så jävla besviken och otillräcklig, ska fan bli självisk så ska vi se hur kul det är för den och den och den personen när ingen finns där och kan hjälpa er upp när ni ramlar.

 

 


Bilder på mina svarta nattsaker :)

Som förfrågan löd om att få bilder på de svarta sakerna så kommer ni självklart att få det också :) enjoy!

 

 


Is it cute or what?

 

 


.

 

Fick en förfrågan om var jag köpt min "morgonrock", trosor och nattlinne och självklart så ska jag svara på detta. Allt jag köpt (det svarta och det vita) kan du hitta "HÄR"


Hoppas du hittar något fint :)
Fick även en förfrågan om jag kunde visa de svarta också och självklart så kan jag göra det också :) knäpper kort senare idag så får ni se :)

 

puss

Ett vinterland


Grattis till bror!

Idag så fyller min bror Johannes år :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ 23 ÅRS DAGEN! :)

 

Har fixat mig lite halvt och såhär blev det :)

 


Något alla borde ha

ag har köpt lite nya "myskläder/sovkläder", what ever u call it! Och helt ärligt är detta något som ni alla flickor borde ha, det känns så mysigt! Tänk på morgonen, kan man dra på sig sin silkeskimono och sätta på kaffe och när pojken (om ni har någon) vaknar utav en härligt klädd flickvän och en doft av nybryggt kaffe :) mmh! lovin it! ;)

Tycker inte ni det? :)

 

 

Jag köpte även ett svart nattlinne med trosa samt en "morgonrock/kimono" som är i spets :)

Today

 

Idag så har jag varit till Valbo en stund och köpt presenter åt min bror som fyller år imorgon :) mycket mycket mysigt och ett stort grattis till hela 23 år! Och snart så är det min älsklings tur att fylla år också. :) Joakim fyller hela 25 år och det ska bli riktigt härligt och roligt! :) Dyyyrt dock - kanske ^^

 

Snart är det flytt som gäller och jag ser fram emot det nå så fruktansvärt! Ska bli så härligt att få något eget, som bara är vårat - min och Joakims :) Jag lovar Joakim - u are my love!

 

Anyway, bilden är från en annan halloweenfest som jag var på med Linda för ett tag sedan, förra helgen? förr förra... noll koll ^^ hihi!

 

 


Hos Per och Alexandra

Nu är jag hos Per och Alexandra och dom har bjudit på jättehärlig och god mat och nu så sitter vi och spelar poker. Men ja, som sagt så vann jag första rundan, andra rundan så åkte jag på första given, börjar redan känna av vinet.. dooh!
Men men :) mys mys är vad det är! :)
Nu ska jag fortsätta och vara lite social men ha de skitbra :)
Alexandra i Turkiet :) Typ världens underbaraste människa :) åhåååÅÅåååå!

Jobbar jobbar jobbar

Finns inte mycket mer att säga :) hör av mig i helgen bloggen..

Hos Per

Hellooo! Nu va de ett tag sedan igen.. hmmf.. är verkligen inge bra på de här med att hålla er uppdaterade.
Jaa.. finns ju också anledningar till att jag inte bloggar och det är för att det händer allt för mycket i mitt liv just nu, hmmf.. men men, det löser sig som jag brukar säga, det gör det alltid.
Jag är iaf nu hos Per och grabbarna grus spelar NHL medan jag sitter med Pers dator och kikar runt lite, NHL är inte min starka sida höhö!
Har varit på kyrkogården med släkten och sedan ätit mat där det blev lite intriger mellan mig och en annan i släkten, men sånt man får ta antar jag, iaf när man är så frispråkig som jag är. Ibland kan det vara bra att bara hålla käften.
Have a nice evening everybody ;) i know i will!
JOBB HELA VECKAN SEN! Tjoo på er!

Ok...

Jag tog inte med mig kameran för jag tyckte det var drygt att ta den med sig. Haha, Rebecca hade med sig sin kamera men det blev inte ett ynka litet foto under hela tiden vi fikade. Men vi hade det jätte mysigt iaf och jag drack 1 latte och 1 öl :) Mkt mkt bra! :)

Har btw köpt gymkort så nu blir de å träna lilla rumpan och lårena så jag blir nöjd med mig själv även om det är mycket mer som jag inte tycker om på mig själv så är det iaf en bit på vägen.

Nu åker jag till stan

Nu drar jag till stan för att träffa mina älskade flickor på en slags återträff :) ååh så mysigt! Vi ska fika och bara vara :)

See u when i get back! :) Har med mig kameran ;)

Videoblogg


.




Om inlägget: Igår mådde jag inge bra :)

Malin skriver:

alltså, bilden på dig, mig och ammis är ju för hemsk (och för att inte tala om bild nr 11). hahah, herregud :'
TITTA FÖRRESTEN; EN KOMMENTAAAAAAAAAAR! :D

Svar:

haha ^^ Ja men jag tycker de är lätt de coolaste bilderna oavsett! :) haha ^^ Hade himla roligt och det var så himla roligt att få träffas igen, kändes som förr! ;)

Och TACK för kommentaren! Måste bli bättre på att uppdatera bloggen så kanske jag gör mig förtjänt av lite fler kommentarer av andra också - eller? ;)


Videoblogg


Var på ungdomsmottagningen igår och ska bö...

img_9415 (MMS)

Var på ungdomsmottagningen igår och ska börja med ett nytt preventivmedel eftersom att jag är så dålig på att komma ihåg att ta p-piller. Så nu ska jag börja med p-ring. Ska bli spännande och se om allt kommer att kännas bra då eller ej. Men rätt bra ändå, eller hur? Använder någon utav er p-ring? :)


Igår mådde jag inge bra :)

Hej bloggen! :)

Igår mådde inte Ellinor så himla bra på morgonen men sen så blev det bättre så avslutade dagen med mys framför tv´n med Joakim. Jag hade det skitkul i helgen! :) Dock jobbigt med resan tillbaka för då är man lite småbakis! :P

höhö






















Dagen efter var man inte så jävla pigg :P xD



RSS 2.0