Förlåt för dålig update!

Hej svejs! Måste be om ursäkt för dålig update! Jag hade det iaf jätteroligt i Sthlm på maskeraden! :) Verkligen super! Kom hem till Gävle klockan 10 och hade inte sovit någonting :O woops :)


Anyway, anledningen till update är för att det händer väldigt mycket i mitt liv just nu. Det har hänt en del som jag inte vill ta upp här på bloggen. Ni kan dock få se lite bilder sen i helgen. Och kommer ni ihåg vad jag var? ---- catwoman såklart! :)

Oya

Nu har jag gjort provet och ja, det gick ju som det gick. Kan bara önska på att det gick bra! =) Ska snart åka till min APU-plats för att få en papper ifyllt. Sen ska jag iväg och köpa lösögonfransar och så. Sen ska jag iväg och besikta bilen .. boooyah!
Skriver mer sen flickor och pojkar!! :)

Prov

Nu ska jag till skolan en snabbis för att ha Buddhismprov. Hoppas på att man klarar det! Önska mig lycka till!

Rösta på min design

Hej allihopa! Det skulle vara jättegulligt om ni röstade på min design. =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Tack på förhand sötnosar :)


Idag!

Japp, idag så stannade jag och Jaqueline kvar i skolan för att skriva klart vårat PA (projektarbete) och sen spelade vi lite kort. :P Kevin virade runt min sjal runt min skalle och sen skulle jag försöka gå :P




Veckans konstigaste

Idag så kör jag en äcklig/konstig veckans konstigaste :P Kommentera gärna och säg vad ni tycker :P




Veckans äckel

Då mina kära vänner så var det dags för damdadidamdidammmmm!!!! ------ VECKANS ÄCKEL!! woooH! :D


Jag låter helt enkelt bilden tala för sig själv :)



Uscha uscha uscha!

Hello everyone!

Hejhej! :) Har kommit hem från skolan för ett tag sedan men totaltdecka när jag kom hem :P hehe!

Jaja, men hur som helst så provade jag den nya värmeskyddande sprayen från syoss igår och mja, jag vet inte vad jag ska säga. Märkte ingen som helst skillnad förutom att håret är lite lenare än vanligt idag, fast det kan ju bero på att jag klippte håret igår (lite grann bara, själv, syns ingen skillnad så är ingen mening attt visa foto på det).


Jocke kommer hit ikväll och då ska vi åka hem till han för att hämta saker. Ska duscha andra vovven idag, uscha.. vad drygt.. Dessutom har jag prov imorgon! 


NU BLEV DET MYCKET ELLINOR!




skola, hemska skola..

God morgon allihopa får man väl säga! Idag så skulle ju jag varit ledig som ni kanske minns? Jag ska egentligen vara det varje torsdag... Nu är det andra torsdagen i RAD som jag behövt åka in till skolan för att lyssna på en jävla massa redovisningar.. så jävla värdelöst!


Alla år så har dom andra (de som inte gått högskoleförberedande) fått ett mycket bättre schema. De har slutat tidigare och börjat senare och tvärt om för mig. Fy fan! Och nu skulle jag få in lite av den tiden på 4-5 st torsdagar (innan praktiken börjar) men nej nej, då passar vi på och kör 238u3920637420281´24890 redovisningar istället.




BLIR SÅ LESS!!

Studentkryssning :)


Inköp!

Idag så var jag ner på stan en snabbis innan jag skulle åka hem för att gå ut och gå med småknattarna (hundarna). Fick med mig en värmeskyddande spray från Syoss. Har inte hunnit testa den ännu men tänkte duscha om en liten stund så får vi se vad jag tycker om den =) Ni kan ju få se bild sen om ni vill men de blir kanske inte så intressant i och med att det bara blir plattat. Aja, hur det nu blir så får ni i alla fall veta mitt omdöme om den sen.

Någon annan som provat den innan?







Listan!

Kommer ni ihåg att jag och Linda gjorde en lista på fyllan där vi skulle göra 10 saker innan studenten. Haha xD jag fick till ännu en punkt idag =D 


 

VISA TUTTARNA I SKOLAN - CHECK!





Bio, kan det vara gratis?!

DET KAN GÅ I UPPFYLLELSE! På www.gratisbio.se är det jätte enkelt att samla ihop poäng för att sedan hämta ut biljetter till bio, med pop corn och allt man kan tänka sig! Kika in och kolla vetja!

Never again!



Tillbaka i Gävle!

Hej allesammans! Jag har varit på studentkryssning i helgen och ja.. det var inte som jag förväntat mig.. Allt blev åt helvete och jag är glad att jag är hemma! Spytt igår kväll när jag kom hem (tål verkligen inte buss) sen var de ju säkert också alkoholen som gjorde det men eftersom jag inte mådde bra under hela resan så drack jag väldigt lite. Nu ska jag snart åka och hämta Joakim på sitt jobb och så ska vi åka och köpa oss lite käk. Puss på er allihopa! Ni får se bilder sen :)

Kommentarer

Emma - skönhet och smink om Behöver eran åsikt!:
eftersom det är beachtema tycker jag utan strumpbyxor.. men det beror på vad du ska ha för skor.. ska du ha sandaler, sommarskor (vilket jag tycker) ska du köra utan.. men tänker du ha stövlar så tycker jag det blir bättre med svart.. Tänk beach, sommar så blir det säkert superbra :)

Svar till Emma:
Ja, det kanske blir bäst så! Jag ska ha högklackade skor (inte stövlar) med nitar. Kan visa ett kort så får ni se hur dom ser ut.






Tänkte att ni kanske ville se min lilla sötnos som heter Smulan. =) Missepisse, älskar dig <3







Behöver eran åsikt!

Hej allihopa! Trevlig helg ska man kanske säga :) skönt med fredag va? Det tycker jag!
Hörrni! Jag behöver er hjälp verkligen! Ni minns ju att jag köpte kläderna igår och jag har beslutsångest över om jag ska ha svarta tights eller om jag ska ha bara vanliga hudfärgade strumpbyxor! Det är verkligen jättesvårt! Ni måste ge eran åsikt så jag vet hur jag ska göra.


Innan ni beslutar er för något så bör ni veta att det är beachtema som gäller på båten.








JAG VILL HÖRA ER ÅSIKT!

Inhandlat!

Hej allihopa! Haft en bra dag? Det har jag iaf och jag längtar tills imorgon, är dock väldigt trött nu så blir väl att sova relativt tidigt ikväll iaf! Tänkte visa vad jag införskaffat mig idag på Make-up store! :)


  • 1 st foundation
  • 1 st utav make-up stores fantastiska concealer
  • 1 st rouge
  • 1 st pensel till att applicera concealern
Från H&M

  • 1 st puderborste
  • 1 st puder
  • 1 st lösögonfransar
(tog ej bild på det)
Får väl se hur det funkar för mig! :)

På stan och handlat lite finfint :)

Booyaah! :) Idag var jag först på en lektion i skolan (som var totalt värdelöst eftersom att kursen redan är slut men vi var tvungen att gå dit en sista gång PLUS att vi INTE fick nå fika), sen åkte jag hem och drack lite kaffe och duschade. Därefter så åkte jag och mor min ner på stora staden i Gävle och kollade runt lite på kläder tills studenten samt till i helgen då det är...........................................




STUDENTKRYSSNING!!!



Hur som helst så köpte jag ju kläder till det som jag tänkte att ni kanske ville se. Dock så får ni inte se studentklänningen för det får vara en överraskning!












På nästa bild så flippade jag ut lite när jag skulle måla över ansiktet men de får ni leva med :P







Sitter jättefint på! Dock så måste jag ha bikini eller bart under för i ryggen är de "brottarlinneaktigt" men älskar den verkligen! Verkligen mina färger! :) Heeeelt underbara! Skorna jag har på mig är det nitar på så som skärpet mitt!


Om ni undrar varför jag har köpt en krans med blommor så är det för att det är beachtema på kryssningen ;) Måste ju gå in för det! Så vad passar egentligen då inte bättre än att ha bikini under!? :D


Hur som helst så har jag en fråga till er!

Ska jag ha svarta tights (dvs så som på bilden) eller ska jag ha vanliga hudfärgade strumpbyxor (eftersom klänningen är så kort så kommer jag givetvis ha på mig ett par svarta hotpants på mig också ;)


Efter stan så gick jag till Fialutten och hon hjälpte mig att sy in min catwomandräkt så att den blev SLIMMAD på kroppen! :) TAAAAAAACK FIA!!!








Är det för vidrigt?

Nu får nu svara! Är det för vidriga saker jag lägger upp på veckans äckel? Då tonar jag isåfall ner det! Svara vad ni tycker?

Till skolan!

Nu ska jag till skolan... kul på ett sätt men fan så jävla drygt på ett annat sätt. Hur som helst så måste jag dit och så får vi se om det blir en bra eller en dålig dag. Jag kommer inte hem förrän kanske runt 6 ikväll för att jag och Jaqueline ska sitta kvar i skolan efter lektionerna för att skriva klart en projektrapport. Uscha, men det måste göras för den ska vara inne senast på fredag.
Aja, ha en bra dag allihopa!

Sminktips!


Ni vet det där gröna sminket som jag visade? Ja, det har jag använt, inte allt men en del till denna make-up! :)
Tyvärr så funkade inte min video så ni får bara se bilder :P

hahahaha

hahha xD åh shit...!! fy fan! Jag vet att det är dumt att skratta men vafan! Hur kul är inte de här då :P vilken bra programledare :P xD
D

Veckans konstigaste

Hahaha :P den här videon är ju sååå jävla sjuk :P ja, jag vet inte vad jag ska säga mer :P enjoy, eller vafan .. :P


Veckans äckel

UUuuuUUUUÄÄÄÄÄäääÄÄÄÄ FYYYYYYYY FAN! klarar inte av att kolla!! okej, det är helt klart fake men ändå, usch usch usch usch! Och ni bloggare, om ni tycker att det är för vidriga saker jag lägger ut så säg gärna till. VAD TYCKER NI? ÄR DET FÖR VIDRIGT?

Fy fan så jävla vidrigt!

Nu tjejer så får vi se till så att vi inte blir såhär på studentkryssningen!!
Det kommer att komma flera stycken veckans äckel den här veckan så checka ;)



Börjar bli frisk!

Nu börjar jag bli frisk mina vänner. Ska faktiskt till skolan imorgon och jag måste faktiskt säga att det känns skönt, att få komma tillbaka till vardagen på något sätt. Ska plugga arslet av mig dom sista dagarna nu har jag tänkt.. haha iofs så går jag bara i skolan typ imorgon för på torsdagar är jag ledig och på fredagar har jag bara en lektion på typ 40 min så det är skönt plus att då betyder det .. MER TID FÖR ER!  Måste ju ta igen för borttappad tid!
Jaja, nog om det.. nu kommer snart Jocke hit och tänkte gå ner snart och sätta på kaffe och förbereda lite toast :) Gott med toast tycker jag, funkar alltid!
TAGGA TAGGA TAGGA för i helgen! Gissa vad som händer??! ----- STUDENTKRYSSNING!! Oj fy satan vad det blir kul! Dock så är mitt sug efter alkohol minimal efter att jag varit så sjuk men så fort jag känner doften utav ölen så släpper det nog :) Mkt mkt mkt bra! Ska ha så kul och ta många bilder som ni får se! :D
Helgen efter denna så ska jag dra till huvudstaden för att gå på maskerad! WOOHO!! har så mkt nu och allt är så himla roligt! :) Längtar verkligen! :D
Såhär ska jag se ut!
Ha det bra! Ska fixa till my darling nu! :) <33

Ni förtjänar att veta!

Anledningen till att jag inte uppdaterar är för att jag inte orkar ta mig ur sängen. Är jättesjuk, spyr och är dunderförkyld. Har gått ner flera kg och väger nu bara 45 kg. Usch usch usch.. men jag uppdaterar så fort jag mår bra igen...
puss på er och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

Sminktips!

Som jag upplyst er om förut så älskar jag ELF Cosmetics! Dom har billiga och bra grejer med allt man kan önska sig. Tänkte visa er lite av deras produkter för jag fullkomligt älskar dom! Dom är sköna, bra för min hud (som är fruktansvärt känslig), har bra med pigment och - DOM SITTER!





Jag är helt frälst i denna vackra ögonskugga. Den är härligt grönt skimrande och sitter under hela dagen! Inte för ljus och inte för mörk, passar som en bas eller för att ljusa upp en annan! LOVE IT. Klickar ni på bilden på ögonskuggan så kommer ni till ELF´s mineral ögonskuggor och ja - detta är en mineral ögonskugga, helt underbar och bra för mig som är känslig. Just den jag använder heter Earthy och den kostar 36,60 kronor att köpa på ELF. Jag lägger upp bilder senare när jag använder den! Imorgon kanske? :)
Denna borste används framförallt till ögonskugga som ni kanske redan har fattat. Den är helt fantastisk och kan användas både till torra och blöta produkter. Borsten är gjord av taklon vilket gör att den är jättemjuk och absorberar bättre än andra. Den är även anti-bacterial vilket gör att den känns fräsch länge! Den är helt grym på att göra smokey-eyes vilket vi alla älskar! :) Den kostar bara 42,70 kr och om den är värt det? JA! Klicka på borsten så kommer ni direkt till sidan.
För er som inte vet vad denna används till så ska jag berätta. Man lägger på den på ögonlocken innan man har på ögonskugga. Detta gör så att ögonskuggan sitter fast totalt och kladdar inte. Du kommer att se lika fräsch ut oavsett hur länge du är ute på kvällen ;) Dessutom kostar den bara 18,30 kr :) REKOMMENDERAT!!




Den här produkten är jättebra! Du kan med ett lätt drag få till ett mer öppet och en mer fierce stil! ;) Den är helt underbar och har två olika sidor. Den tunna sidan använder du närmast ögat och den andra använder du mer som en highlighter, dom två tillsammans blir heeeelt gudomligt! Färgen jag visar upp är Green/moss. Klicka på bilden så kommer du direkt till sidan. Kostar endast 42,70 kr :)
Här kommer en bild på hur eyelinern ser ut.
Och här kommer en bild på hur den andra sidan "highlightern" ser ut.
Det här är en Liquid eyeshadow! Den kan du ta på dig på dagen och den håller - tror mig - hela dagen och hela kvällen och hela natten! Helt otroligt! Har otroligt med pigment och är helt underbar! Bra som ett komplement till vanlig ögonskugga? Klicka på produkten för att komma direkt till sidan förresten ;) Tyvärr så gör inte färgen sitt rätta jag på bilderna men det är någorlunda. Hur som helst: den färgen jag använder är Green Machine. Värt att prova! Kostar endast 18,30 kr  ;)

Den är också snygg att blanda med andra färger. Jag har t ex. lagt den som grund och sedan bara tagit på den lösa ögonskuggan som jag visade först, ovanpå. Blir helballt!
Som ni kanske ser så har jag bara valt gröna produkter därför att jag för det första ÄLSKAR GRÖNT och för det andra så hade jag allting i liknande nyanser. De är verkligen helt underbara och går att köpa för så himla billiga priser! Kika in vet jag!





Bilder och filmer från i lördags, 7 mars 2010!

Här kommer lite efterlängtade bilder och tom filmer från i helgen. Det var så många bilder så jag har även här satt ihop ett läckert kollage! :)
Från början var jag, Linda, Johan, Jocke och Stefan hos Johan. Här kommer bilder från förfesten! :)
Hehe :) Filmade även lite då så ni kan ju lika gärna få se dom också ;)
Och ännu en till :) VILKEN LYCKODAG FÖR ER VA!?
Under tiden som jag och Linda satt där och spelade kort och drack så blev vi mer och mer berusade, vilket betyder att mer och mer fantasi i Ellies och Lindas lilla huvuden ploppar upp. Den här gången kom vi på att vi skulle göra en lista med saker som vi skulle göra färdigt innan studenten :) Såhär blev listan :P
På vägen till Old Saints (det är en krog/pub i Gävle där dom säljer billig dricka och är jävligt trevligt) så bestämde vi oss för att utföra några av dom här sakerna. Vi började med att skrika på stan...
CHECK!
Därefter var vi framme så då så bestämde vi oss för att ta nästa sak när vi väl var där. Här kommer lite fler bilder men denna gång på när vi är på Old Saints :)
Haha! Vi hade så jävla roligt allihopa! :)
När vi satt där och drack öl så kom Henke :) Vi söp han under bordet :O
Bra gjort där Henke! :)
När dom stängde så bestämde jag och Linda oss för att utföra ännu en punkt på listan :D
När vi skulle gå mot bussarna så började Jocke och Johan skojbråka med varandra och slängde varandra in i snöhögar och grejer, HELGALET!!!
hahahaha xD Henke i bakgrunden! :P
Jag ber om ursäkt för att filmerna är så mörka men ni får försöka leva med det.. kanske öka styrkan på skärmen eller så..
Well, det var väl ungefär vad som hände under den dagen/kvällen/natten :) såååå roligt!
Puss på er!

Bilder från 4 mars 2010

Här kommer lite bilder från när jag och tjejerna var ut på Slick. =) På bilderna så förfestar vi hos Jocke :D Så himla trevligt och roligt flickor!!

Veckans konstigaste

Man kan ju inte göra annat än att ÄLSKA den här moroten! Hade LÄTT sparat den :)

Veckans äckel

Dags att börja sköta om dina tänder grabben?

Imorgon åker jag hem!

Imorgon åker jag hem mina kära läsare :) Ska åtminstone hem en stund och hämta hundarna så då ska jag hämta usb-sladden :) Det blir bra ska ni se! Har dessutom en liten överraskning ang. sminktips :)
Hoppas ni har en trevlig dag! :)

Fortfarande boende hos Jocke!

Ja men hej igen!
Ja, samma dag som jag skulle åka hem, gissa vad som hände? JO, Pappa blev också magsjuk, så jävla typiskt... så nu bor jag hos Jocke iaf för ett tag till så kan fortfarande inte visa bilder och annat. Det är ju fan så jävla tråkigt!
Jag var ute i lördags och det var såååå kul!! Har en massa filmer och annat roligt som ni ska få se när jag kommer hem, vilket antagligen blir på torsdag eller onsdag kväll. Anyway, förlåt för att det är som det är!
Jag och en nära vän som heter Jaqueline! :) <3

Ni får ursäkta!

Hej mina kära vänner!

Jag har inte uppdaterat på länge för att jag inte har varit hemma och mått lite sisådär..

För er som inte vet redan så har jag HYPERFOBI för magsjuka.. och ja, gissa vad som hände i fredags? JO! MAMMA FICK MAGSJUKA! så därför igår så låg jag bara hemma hos Jocke och darrade hela morgonen, dagen och natten och vågade inte röra mig. Jag blir liksom inbillningssjuk när jag får reda på att ngn är magsjuk och jag träffat den..

Dock så hade jag ju inte träffat mamma mer än på torsdagen men inte tagit i henne eller något så jag klarade mig! TUR!!

Anyway, jag har tagit en massa bilder som ni ska få se sen för att i Torsdags så gick jag ut med tjejerna på ett 100 dagars countdown på Slick. (till studenten alltså) MYCKET FOLK!

har ingen usbsladd till kameran med mig så ni får se dom imorgon.

Nu sitter jag, Jocke, Johan och Linda hos Johan och dricker lite. Kanske ska ut lite senare. Ni får se foton på detta också om ni är snäll :)

Puss

Sminktips!



Denna sida har hur mycket bra make up som helst så kolla in där så ska ni se. Kolla speciellt på mineral make-upen, HELT UNDERBAR!

Vad händer i veckan/helgen?

Nu vill jag att ni berättar för mig vad ni ska göra i helgen! Skulle vara så roligt att höra allas roliga, sköna eller avslappnande aktiviteter. själv har jag ingen aning men det visar sig väl får vi hoppas! :)

Börja om på nytt!

Måste få be om ursäkt för gårdagen! Kan ju inte säga att jag inte kände så igår för det gjorde jag faktiskt. Men att ta ut det på bloggen är väl inte ett bra sätt. Jag söker inte ömkan från er, inte alls. Behövde bara skriva av mig.
Oavsett så hoppas jag att ni förlåtit mig och inte ser det med så seriösa ögon. Jag ska börja om på nytt, det brukar jag göra, då mår jag bra!
Är hos Jocke nu men ska åka hem om en stund och käka en semla :) 
Fina grejer det!
Uppdaterar snart pojkar och flickor!!

Jävla skitliv!

Ja, inte för att låta som en jävla fjortis nu men ursäkta, ibland måste man få ha en skitdag - vilket jag haft i typ 3 veckor nu. Oavsett så känns livet som ett helvete just nu och ibland önskar jag bara att livet vore över. Sen andra stunden, när jag är med Joakim, då mår jag bra.
Vet inte riktigt vad jag ska göra, för jag vet ju inte vad problemet är?
Jag är alldeles för känslig och jag förstorar allting och tolkar det på ett helt annat sätt än vad det kanske är menar, vad vet jag?
Hur som helst så har jag seriösa tankar på att flytta hemifrån inom en snar framtid även fast jag inte har jobb ännu, men vafan, om ja flyttar till Jocke, vad gör det? Jag äter som en myra (iaf vad jag tycker.. det gör inte vissa andra (?) Jag har liksom gått ner typ 15 kg sen förra sommaren så vafan sitter folk och snackar om?
Sen varierar mitt tycke även där, ibland hatar jag mig själv, tycker att jag är för tjock och så vidare och sen ibland så är jag relativt nöjd med mig själv. Allt är bara en ren jävla soppa och jag vet inte hur jag ska komma ur det. Några förslag?
Jag bara gråter varje kväll och när det händer så känns det som om marken inte finns och jag tappar fotgrepp med mina fötter, som om jag bara faller och faller och har ingenting att ta tag i. Sen mitt i allt så mår jag bra igen (oftast när jag har sällskap men mår som bäst med Joakim)...
Är det kanske bäst att flytta eller vad tycker ni?

Tävling!

har Paow en tävling just nu där man kan vinna en klocka :) Så kika in HÄR för att vinna priset!

jalla habibi 007  Tävling – www.grandsand.com

Små knattarna och ett helvete!

Okej, vi börjar med det jobbigaste!

Ni vet en sån där ögonbryns/frans färg som man kan köpa? - antar det!  Jag är ju ny på att hålla på med sådant så försökte mig på det (dum som jag var) igår. Självklart så får man in den där jävla färgen i ögat (OCH JAG LOVAR, DET SVIDER SOM FAAAN). Det är ju farligt så jo, jag fick tvätta bort det från fransarna. Sen försökte jag igen och under tiden så satte jag på ögonbrynen, vilket gick lite bättre iaf. Hmm... sen när jag tog bort det och jag tänkte "fan va coolt, nu behöver jag inte använda mascara längre" så syntes det verkligen ingenting. Fy fan så jävla värdelöst. Använde antagligen för lite eller så är jag bara urkass på det där. Hoppas att det funkar bättre när ni gör det iaf! :)
Sen så tänkte jag berätta om mina små knattar eller rättare sagt mina små vovvsingar. De heter Lillen och Wille. Varför namnen är så lika är för att vi bara valde namn åt en utav dom - Wille. Den andra är vi fodervärd åt så då valde dom namnet. Men men, dom är helt jävla tokiga.
Här är en film på dom, hoppas ni får er ett gott skratt eller en "Naaaw" moment!

Uppe tidigt!

Jag och Jocke gick upp tidigt idag, klockan 9 närmare bestämt för att vi skulle åka till Ica Maxi och handla så runt 15 20 över 9 så befann vi oss på Ica Maxi. Hur som helst, nu så är vi hemma hos Jocke igen och han ska snart åka och jobba. Jag blir kvar hemma hos honom en stund för att jag måste plugga till hemtentan. Fy fan så jävla värdlöst. Idag blir det även att söka jobb och eventuellt (?) kanske gå ut med Fia och hennes kompisar, men det får vi se :)
Nu måste jag plugga men vi syns och hörs senare :)

Åker nu :) syns imorgon!

Hej då och godnatt! Nu åker jag till Jocke <3

Love it or hate it?

Jeans detaljer så som klänningar, jackor, byxor, leggings, tröjor kan uppfattas som snyggt eller tvärtom. Vad tycker vi? Uttryck er! Är det sommarens trend?



Hår och outfit!

Ja, nu har jag ju slingat håret, eller rättare sagt så slingade FIA håret på mig :) Blev jättenöjd! Det är inte mkt ljusare, bara en aning och de känns mer som om allting flyter ihop med varandra, vilket jag gillar. Sen är jag ju en liten tjej som ändrat hårfärg tusen gånger så nu håller jag mig till att inte blir FÖR blond i och med att färgning av utväxt kan vara ett rent helvete.
Och detta har jag på mig idag :P
Ska åka hem till Jocke och sova inatt :) Ska bli mysigt! Dock så slutar inte han förrän klockan 9 ikväll så får väl försöka roa mig fram tills dess. :)

Vardagen

Hej allihopa! Nu har jag och Fia kommit hem till mig. Vi har sovit i Jockes lägenhet inatt med hundarna och gick hem till mig. Vi har käkat lite frukost och druckit lite kaffe (dock inte Fia, hon drack óboy isället :) Hur som helst. Nu ska hon färga mitt hår, glömde färgen igår hemma så vi får göra de idag istället. Ni får se bild sen :)
Puss på er!

Söka Jobb



har sååå jävla tråkigt!!! Att söka jobb måste ju vara det tråkigaste som finns. Har slösat bort typ 6 timmar av mitt liv nu på att söka jobb och att registrera sitt cv och grejer på varende jävla ställe man ska söka på. Fy fan säger jag bara! Önskar att det bara kunde ploppa upp ett jobb när som helst man behöver det!
Jaja, hoppas att ni haft en bättre dag än vad jag har haft!!

Vem är Ellie?

Hej hej! Nu är det äntligen lov och det är såååå skönt! Dock så har jag en hemtenta som jag måste göra klart vilket känns förjävligt men men,vad ska man göra?
Idag ska jag söka jobb och kolla på en film (till tentan) och sen så ska jag åka och hämta Fia och så ska vi kolla på film tillsammans hemma hos Jocke. Ska bli skitmysigt! Hon ska även slinga håret på mig så det blir intressant och se hur jag ser ut sen. Ni får se bild senare ;)
Jag har ju inte riktigt presenterat vem jag är än så för att göra det lätt för er så tänkte jag svara på en sån där lista så får ni gotta er i det så länge som ni orkar :P



Ditt namn? Ellinor Eriksson
Födelseår? 1991
Hur lång är du? 161,5 (halvan är viktig :P)
Spelar du något instrument? Bas, trummor, piano men framför allt gitarr. Sen är ju sången även ett instrument :)
Dina första tankar när du vaknar? Åh nej, skola.. skolk?
Är du hungrig? Nope :)
Vart befinner du dig just nu? Hemma
Biter du på naglarna? Tyvärr
Vad är du bra på? Hmmf.. musik, dricka öl :P
Har du några husdjur? Japp :) 2 hundar och 3 katter 
Vad heter din farmor och farfar? Bengt och Mimmi
Vem vet mest om dig? Min pojkvän Jocke, men också Ammis, Fia, Karin, Linda .. 
Vad vill du ha just nu? Åh en cola skulle sitta fint i kistan :P
Ditt mål i livet? Skaffa barn och familj, att kunna göra saker utan att tänka på pengarna - ekonomiskt oberoende.
Rädd för? ÅHH!!! MAGSJUKA!
Har du någon vän du känt i 10 år? Absolut :)
Har du körkort? YEES
Pepsi eller Coca cola? Coca cola
McDonalds el. Burger King? inget av dom. Hemmagjort eller sibylla :)
Sjunger du? Typ alltid, folk hatar mig för det :P
Vad har du för skostorlek? 35/36
Vill du gifta dig? ja, så småningom :)
Är du en hälsogeek? haha :P om de vore så väl
Kommer du överens med dina föräldrar? Absolut, finns ju alltid stunder då det händer att vi inte gör det men över lag :)
Din hårfärg och frisyr? Mellanlångt och mellanblont :P
Skorna du hade på dig idag? Svarta stövlar med nitar
Grönan eller Liseberg? Liseberg
Vad sover du i? I min säng :P med trosor :)
Kläder du hade på dig idag? Jeanstights och en lurvig beige tröja som går över rumpan :P
Favoritfärg på kläder? grönt, lila, svart, vitt, BLÅTT
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? hmm.. något riktigt mjukt och mysigt denna vinterkyla!!
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ja, förr var det mer. Nu händer det att ja kanske köper 1 plagg varje månad så kanske 200-300kr?
Har du rosa kamouflage-kläder? haha :P wtf, no!
Tatueringar du har? Jadå, en liten på handleden, en stor på axeln och en stor på magen/ryggen.
Piercingar du har? 3 hål ena örat, 2 hål andra, 1 i naveln.
Har du glasögon? Nej.
Hur ser din plånbok ut? svart läder
Din perfekta Pizza? Ost, lök, salami :)
Randigt, rutigt eller blommigt? randigt eller blommigt, ÄLSKAR BLOMMOR :)
Favoritårstid? Sommar!!
Favoritmat och dryck? Oxfilé med potatisklyftor och rotfrukter med rödvinssås, en kall öl i sommarvärmen eller en god sommardrink med jordgubbar i :)
Favoritdjur? Hund och katt :)
Favoritparfym? hmm.. vet ej, finns många men bl.a. DKNY´s delicious både grön och röd :)
Vad köpte du senast? ehm... popcorn och en proviva.
Hur mycket pengar har du? mmh.. för lite, skulle behövas MYCKET mer när studenten närmar sig.
Hur svarar du i telefonen hemma? ah det är Ellie :P
Hur svarar du i mobilen? Ellie
Vem ringde du senast? Mamma
Sov du ensam inatt? Nope med mitt allt och katterna! :)
Vem sov du senast över hos? Pojken min
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov :)
Vad gjorde du för 15 min sedan? Fixade med bloggen :P
Det sista du sa högt? Hej småfisarna, har ni snömustach! :p xD (hundarna var ute i snön)
Det senaste någon sa till dig? Absolut ;) vi får ta det efter jobbet. haha xD
Vad har du druckit idag? Kaffe, en skvätt cola.
Vad var det senaste du åt? en Bärry
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet, snö.
Godaste glassmaken? Päron eller melon tror ja
Sover du tungt? nej, vaknar av att en dammråtta glider över golvet. :P
Drömmer du mardrömmar? ALLTID! så jävla kasst
Favoritklädsel? Varierar
Vad ser du om du tittar till höger? Tavlor på dr pepper, en banan och en jordgubbe :P
Vad ska du göra härnäst? Skriva klart detta, söka sommarjobb, kolla en film... bläää
Humör just nu? känner inte så mkt, normalt antar ja.
Favoritgodis? salt och surt!
Sommarplaner? Försöka jobba så mkt som möjligt och därefter lämna landet fort av bara helvete!
Hur många kuddar sover du med? 5 :P (A)
Morgon eller nattmänniska? natt
Har du dåligt morgonhumör? ibland :P
Snarkar du? på fyllan :P
Stökigt el välstädat? hmm stökigt..
Vad längtar du mest efter just nu? varmare väder.
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? jaadu.. de vet ja inte om ja ska vara ärlig..
Vad väntar dig om 10 år? Förhoppningsvis, villa, volvo och hund :P
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? ingenting..
Saknar du någon nu? ya :) Emma ^^
Snus eller cigaretter? Tyvärr cigaretter..
Vill du ha barn? Absolut!
Är du snäll? Försöker va..
Är du blyg? Tvärtom
Tycker du att du har fin dialekt? haaha :P neej!
Favoritfärg? Blå
Har du spytt i någons knä? Pappas när ja va liten :P
Syskon och deras ålder? en 3 år äldre bror
Senaste skola? Polhemsskolan
Tycker folk du är snygg? Min pojkvän iaf, det räcker för mig.
Har du använt någon hårprodukt idag? nope.
Har du bråkat med någon idag? Nej.
Vad har du för planer till helgen? Hmm.. minns inte :P men ska ut på torsdag :)
Är du sugen på något nu? Inget speciellt
Har du kvar dina barndomsskivor? Tror så :P ligger väl i källaren någonstans.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Ja fast jag föredrar havet.
En film? The road
Vem får en kram? Mina nära och kära :)
Brukar du läsa horoskop? Ibland :P
Kan du baka bullar? Mja.. kan kan ja väl men vettefan om dom blir så jävla goda.. :P
Hund eller katt? både och!
Sängstorlek? Vilken av dom? 
Müsli eller corn flakes? inget av dom
Hur ser du ut idag? Som en slusk :P duschen nästa!
Vad såg du senast på tv? Scrubs och 2 1/2 män.
Tycker du om din pappa? Ja?
Vem i din släkt pratade du senast med? Min bror

Veckans konstigaste

Alltså, tro mig, jag älskar piercingar och jag älskar tatueringar. Jag har 1 liten tatuering och 2 stora tatueringar på min kropp just nu men ändå.. det behöver väl inte gå till det extrema? :O

Veckans äckel

Ja, då var det dags för denna veckas äckel. Blir spyfärdig när jag ser detta, fy fan!
Enjoy!

RSS 2.0