Inköpt!




Denna har jag nyss iköpt och den är redan provad! AND I LIKE IT! :D

Detta är en ögonbrynstrimmer som jag införskaffat för ynka 100kr på Åhlens (finns även på kicks).
Med den här så kan man få bort alla dessa små små hårstråna som inte går att få tag på med en vanlig pincett, plus att du kan forma dom precis som du vill utan att det blir en "lucka" för att du råkat tagit bort ett hårstrå som tog lite mer plats än de andra. Du kan trimma ner dom till en bra längd och även använda dom på din pojkvän - oh yes!! Jocke - your next! :P haha ^^

Men den är skitbra! Kan även användas till hår på benen, könsorganet, ansiktet (typ skägg och sånt), under armarna och ja, where ever u want och den är ju så liten och behändig! :D SÅ TOTAL NÖJD! :D

Wooork..

Jobbar nu jag, har musik med ett par 9or. Kul huh? :P haha ^^

Anyway, sen senare idag så ska jag ha en tyska lektion - ja ba - WHAT!? JAG, TYSKA!? Kan inte ett ord så vi får la se hur det går .. heh!

Anywho.. nu lär ja koncentrera mig på ungarna :P tjopp!!!

Utgång!

Snart drar jag och Emma ut! Hon kom hit en snabbis och drack öl med mig innan vi skulle dra -- niiiice!! :D:D













Hoppas att ni får en lika bra kväll som vi ska ha!:D

Min älskade Emma!

Ja, det är sant! Min älskade Emma är här och gissa vad!? HON HÄLSAR INTE BARA PÅ UTAN HON SKA FLYTTA HIT FÖR ATT GÅ PÅ HÖGSKOLAN! :D:D YEEEYYY!!! :D:D

Nu är hon på någon slags nollning och jag är hemma hos Jocke. Ska gå ut med henne senare ikväll för hon åker troligen tillbaka till sthlm imorgon igen i och med att hon måste packa inför flytten u see ;)




Nedför följer bilder som visar en make som jag gjorde för nån dag sen:)




Nog med att försöka vara seriös på bilder, here comes one hell of a pic ;)




Här kommer bilder från igår:)



Uppdaterar mer sen ;)

Dresscode - none




Hhaha :) Jorå, trosor har jag på mig! Men vafan, jag har jobbat hela dagen, knappt sovit ngt och nu ligger jag å kikar film så vem fan orkar ha kläder på sig!? :O

Skriver senare ;) Pöss

Truly, deeply loving you!



Min älskade Joakim är mitt allt, han är min ängel! 
Jag är så fruktansvärt kär i honom, och kommer alltid att vara. Vi har haft det jävligt tufft med både det ena och det andra men vi har löst det - tillsammans. Ingen av oss klarar att vara utan den andre. Du är luften som jag andas, min kropp och mitt sinne.

Det är som Kent säger (även då Joakim är ett hatfan av Kent så älskar jag denna text och tillägnar honom denna, let he be mad)


"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på, och genomskinlig grå, blir jag utan dina andetag. Vad vore jag, utan dina andetag"

I truly deeply love him

Min Joakim

Kommit hem från jobbet



Kom precis hem från jobbet på interpool. Första dagen jag jobbade idag och det gick förvånansvärt bra måste jag säga! Fick mycket positiv respons så nu blir de jobb där i framtiden får man hoppas! :D Åh jag är så glad att det gick bra, jag som var så nervös! :D Så om ni har tankarna på att gå ut, spela biljard eller bara chilla så kom till interpool när jag jobbar, alltid kul med välkända ansikten! :)

Hur som helst så ska jag ta mig en öl nu och njuta för fötterna dunkar, har inga bra arbetsdojor :P hehe!

Ha en fin kväll allihopa så hörs vi senare eller imorgon! :)

(nya bilder kommer imorrn) 



Svar till Amelia

Amelia skriver:

gud ja e också helt jävla besatt av vampire diaries. längtar tills nästa säsong !!!!!!!!!

Svar:

Ja, jag vet! Helt underbart program och jag längtar också som fan till nästa säsong!!! :D

Tidningar, Wille, Frida och trååk

Hallåj! Dålig uppdatering idag.. jaa.. 

Men idag har ja iaf gått ut med hundarna på dagen och sen så åkte jag, bror och Jossan och lämnade Lillen till Bella som ska gå utställning med honom här imorgon. Hoppas de går bra för min lilla plutt! Så nu är Wille ensam, och de märks att han känner sig ensam, de må jag säga.. han ser så ledsen och uttråkad ut stackarn!

Sen åkte vi hem till mamma och pappa alla tre och gjorde tacos, mums! :D

Sen skjutsade dom mig till Jocke igen, så nu är vi här jag och Jocke och Wille. Vi har hållt på och sorterat i nån timme idag, alltså typ.. tidningar, ja ni vet, jag delar ut reklam och fan, de TAR TID! Så ett råd - dont do it unless you dont have to!

Sen har jag pratat mycket med Frida idag, var tänkt att ja skulle dit nu på kvällen för att kolla nån film och så men nu så tog de här så mycket tid. Snart är det dags för henne att föda och till och med jag är nervös, skitglad och ja sprallig över detta! :D Ska bli så skönt för henne när lillkotten tittar fram, för nu har hon så ont i kroppen i och med förvärkarna och allt! Frida är en sann vän!<3

Nu ska ja ladda hem nån film och de nyaste avsnittet av true blood :) HELT BESATT! och lika så i Vampire diaries. 

LOOOVE IT!!! :D:D sen är det ju inte fy skam att bröderna i vampire diaries är übersnygga heller - eller hur?!

Imorgon blir de jobb på interpool och jag är skitnervös över att jag ska vara crap! Men så får man inte tänka, jag får tänka - jag är bäst helt enkelt! YESYES! IM GONNA MAKE IT!

och ja - jag är skitcool som blandar in små engelska ord när jag skriver. (Fia fattar) :P hahaha




MENA HUR HETA ÄR DOM INTE! RAWR!




Lite mer

Ni får ett till inlägg bara för att ja är så jäävla snäll!

Här är ett linne som ja köpte för typ 1 vecka sedan, (också på rea) som är skitskönt!




Sen så köpte jag ett par "strumpor" för ett tag sen som jag riktigt älskar. Om ni inte redan testat dessa så, prova - wonderful!






Och till slut så får ni se skolfotot (studentfotot!)




Enjoy!

Glömt bort!

Glömt bort att visa er ett par underkläder som jag köpte här om dagen! Älskar färgen, särskilt om man är brun. Det påminner mig förresten om att jag måste sola snart för min bränna är påväg att försvinna (buhu), jag som var så brun i sommar! :P




Fick bli bilder från hemsidan (Ellos, dessutom är det på REAN! ;) passa på!). Har kläderna nämligen hos Jocke så..

Nostalgikick

Tänkte bjuda på lite bilder från förr i tiden :P mohahaha fy fan att ja gör de här! :P





























Thats it ;) :P ahhaa skriv gärna och säg vad ni tycker och vad ni vill veta mer om, vad ni vill att jag ska skriva om osv osv :)


New photos

Hello! Inget jobb blev jag kallad till idag heller så sitter hemma idag också tråkigt nog. Har varit på stan med bror min och gått på skitförmedlingen en snabbis men de va ok ändå.. sen så gick vi och köpte nå grejer han skulle ha och nu är vi hemma igen, ska snart gå en sväng med hundarna igen med honom.

Har tagit lite bilder, dock är de inte allt för nya men som sagt så funkar fortfarande inte min dator.. ganska typiskt, alla bilder från Turkiet och allt är på den datorn.. allt kommer att försvinna, kul liv!  Ska skaffa en extern hårddisk och lägga alla bilder på alltså, är nog smartast ändå. Då kan man ju också ha med sig den och lägga in bilder även om man är borta ;) SMART ELLIE!! :D:D

Anyway, ni ska få se bilderna så blir de skitbra! ;)


Samma dag som jag frågade er om det här med hur man ställer sig till att vara utan make up- vilket jag är på den här bilden nedanför!








Have a nice day m8s ;)

Rain




Hej världen!

Idag regnar det som fan och jag ligger ensam hos Jocke och kikar på tv.. väldigt skönt må jag säga!

Det är så lugnande att höra regnet i bakgrunden, nästan vaggande. Dock så måste jag kanske åka hem till mamma och pappa snart för bror min måste ha hjälp med hundarna tror jag. Men ja vet inte, vi får se. 

Igår så kallades jag in på jobb för fridhemsskolans förskola och det gick bra. Åh ja, vi får se hur mkt pengar man får in.. troligen inte mycket men så man kan hjälpa till lite ekonomiskt i alla fall.

How do you look natural? :)               ...

img_6807 (MMS)

How do you look natural? :)                                       Ja nämen seriöst, vi visar oss så sällan utan smink, utan mascaran eller den där absolut behövliga cover all krämen från mus. Väldigt synd tycker jag i och med att ansiktet behöver få vila från alla kemikalier plus att naturligt faktiskt kan vara det finaste alternativet bara man tar hand om sig själv, ( vilket jag är dålig på) men hur som helst, bara därför så ska jag bjuda på en bild :) och som sagt! Hur ser du ut utan smink och - vad är snyggast?


Svar till Madde

Madde skriver:

Vad är det för jobb du har och var hittar du dem? :P

Svar:

Haha, just nu så har jag 3 jobb som jag kommer att ha. För det första så är det att dela ut reklam på söndagar (i know, lame right? :P) men va fan ja behöver pengar, sen så har jag fått jobb på interpool som servitris, sen så ska ja jobba på en event i Sandviken.

Och då till hur jag får dom - jag söker! :P Alla jobb finns inte ute på arbetsförmedlingen, då får man ta saken i egna händer och gå ut och söka, ringa eller maila. Det gäller att också inte heller vara för petig, ju mer erfarenhet jag har - desto lättare får jag jobb sen! :)

Sen är det ju också viktigt att man har ett bra cv och pb som är riktat till just det jobbet du söker och att det inte är ett massutskick, för det märker dom på en gång. Try! ;)


Ligger precis i detta nu i sängen och slap...

img_6807 (MMS)

Ligger precis i detta nu i sängen och slappar för jag är så frussen och pratar med Rebecca på msn :) åh saknar henne! Hoppas hon mår bättre snart! Bredvid mig så har jag min lilla älskling "lillen" :)


Ännu ett jobb fixat

Yep! Imorgon så ska jag åka och skriva på papper för ett litet extra jobb som jag ska ha på sidan av mitt andra jobb för att tjäna lite extra guld till sparkassan :) Jag, Jocke med familj åker nämligen till sydafrika i januari och då som alla säkert förstår så måste man ju faktiskt ha med sig lite pengar. hihi! Så då så får man ha så mkt jobb som möjligt så man får in pengar för att lyckas. Tufft - JA! värt det? - LÄTT!

Idag har jag inte gjort mycket alls, sov hos Jocke, kom hem, kolla tv, gått ut med hundarna och här sitter jag nu.. inne i pappas skrubb där han förvarar sin dator (med min skärm) eftersom min egen inte funkar... men ska fixa den! DET SKA JAG!

Vad har ni för er denna måndag? ... blää har tråååkigt!!!






Cooling ey?

Blivit förkyld

Im having a cold!! Fy fan, stackars mig buhuuu!! :P SKOJ SKOJ! Men jo, förkyld är jag tyvärr! Har känt av det ett tag men nog desto mer nu efter dagens hyss med Jocke och Johan!

Vi åkte och köpte luftmadrasser, pumpade upp dom och åkte och parkerade bilen vid en kyrkogård vid gavleån, sen så gick vi skitlångt upp för gavleån, slängde oss på madrasserna och åkte med längs gavleån, och JA det blev kallt. :P 

haha men mysigt var det allt, jag lovar er det! :)

Tog dock inga bilder, anledningen, jo, vi åkte luftmadrass? :O hUh!?



NUUUU HAR MIN ÄLSKADE MAMMA ÄNTLIGEN KOMMIT HEM!! OCH JAG SKÄMS VERKLIGEN INTE FÖR ATT SÄGA DET MED JAG GRÄT AV LYCKA NÄR JAG FICK SE HENNE!! JAG SAKNADE HENNE SÅ!!

Gosh!

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!!!!!

Svar till Madde

Madde skriver:
Är du gravid? :o

Svar:

Haha, nejnej, men jag var gravid för över ett år sedan och när det hände så visste mamma det redan från början. Jag gjorde dock en abort då.

My beloved mum!




Ja, detta är då min underbara mamma. Hon är i Norge och jobbar och har varit där i två veckor, men imorgon, då kommer hon hem och gud så jag längtat efter henne! Nå fruktandsvärt! 

Min mamma är min bästa vän och min allra närmsta, ingen kan någonsin bli en sådan bra vän till mig som henne. Hon har allt; ett förtroende som jag aldrig skulle kunna få för någon annan, ett öppet och stort hjärta som hon delar med sig med dom hon tycker om och de behövande, hon är den som jag känner mig mest trygg med, hon är så fruktansvärt rolig, hon förstår mig och kan läsa mig som en öppen bok (hon visste att jag var gravid innan jag ens fattade det, dvs innan jag testat mig eller ens hunnit tänka tanken), hon är den mest omtänksamma och givmilda personen jag någonsin har träffat. Hon är helt enkelt min mamma, min bästa vän, min Anneli och jag kommer aldrig att släppa henne!

/Din Ellinor

Svar till Pyran!

Pyran säger:


Åh, då är så jävla bra Ellie! Så avslappnad och duktig, you're gonna be a star someday :)

Hihi älskar när Jocke kommer in x)

/PYREMYR


Svar:

Haha Tack så mycket Pyran! :) Hahaha, jag vet, ser jävligt roligt ut tycker jag med, han fattar ingenting, är helt lost! :D

Kramar /Ellie




Leksands sommarland

Hej igen bloggen!

Idag så blev jag och Jocke bjudna på inträde och resa till Leksands sommarland utav gulliga Emma och Johan! STORT STORT STORT TACK!!! Det var helt seriöst den roligaste resa och aktiviteten jag gjort i sommar, vi hade så jääävla kul!!! :D

GOSH VILL TILLBAKA REDAN NU!! :D:D





































Sådär nu fick ni en jävla massa bilder, men de är ja skyldig er! :D

Gosh, hur söta är dom inte?!?!?

image (MMS)

Gosh, hur söta är dom inte?!?!?


Näst sista dagen är påbörjad och jag s...

Näst sista dagen är påbörjad och jag sitter på bussen påväg till jobbet. Så jävla skönt att tänka att det snart är slut, efter idag så behöver jag bara tänka "bara en dag till, det klarar du" för helt ärligt så pallar ja fan inge mer nu.. Tur att jag slipper torna arslen och istället får sticka och dricka kaffe samt kolla på film med trevligt sällskap. Gillar fan gamlingarna mer än personalen. Det är inte det att dom är otrevliga men ja, är man ny så är man. Har för en gångs skull faktiskt sovit helt ok. Kanske för att jag var så jävla trött igår, inte heller hann jag göra i ordning matlåda så får väl kila iväg till Ica eller nått. Hur som helst, hoppas att ni får en bra dag! Så syns vi antagligen ikväll. (ska hämta hem kameran ikväll också för bror min har lånat den till lite projekt, inte för att jag har så mkt att visa men) :p puss


Är snart hemma från jobbet, Så jävla s...

Är snart hemma från jobbet, Så jävla skönt! Nu har jag bara imorgon och på onsdag kvar hälla de detta specifika jobb, sen så börjar jag ett nytt och ja fy fan så mkt bättre måste jag säga. Ska hem till mamma och pappa nu och käka tacos, dock så var pappa inte så pigg idag, varför vet jag inte? Kanske samma problem som jag har idag; illamående, magont osv.. Anyway sen åker ja till mig och Jocke igen. Jocke jobbar till 9 ikväll stackarn.. Men aja.. Sen känner jag mig jävligt förvirrad, varför säger ja inte.. Men så är faktum i alla fall.. Pöss för fan


Den här sötnosen ska jag vara med imorgon ...

image (MMS)

Den här sötnosen ska jag vara med imorgon kväll :) gosh i miss her!!


Hos Klingen

Sitter hos klingen och dricker kapten morgan och cola! Gott gott! Har varit en stund på tant grön och lyssnat på lite trubadur.. ska spela lite wii nu snart tänkte vi! :)

Imorgon ska jag vara med den här sötnosen :) (snodde bilden av dig Emma!)





Stort tack!

Det är inte många som kommenterar min blogg men nu har jag i alla fall fått två stycken kommentarer ifrån Johanna och Karin och jag måste tacka så hemskt mycket för era fina kommentarer! 

<3

Svar till Lina

Lina skriver:
frida gör sånt tror jag. www.fraajs.blogg.se
Svar:

Hej Lina! Ja, jag vet att Frida gör det och det var även henne jag menade i inlägget, att det var hos henne jag brukade göra det men att hon är höggravid nu och ska snart föda så vill inte sätta pressen på henne. Men tack så mycket ändå! :P

En fråga till er alla!

Hej! Jag vet att detta kanske är lite konstigt att fråga er men, om ni vet någon som sätter i hårförlängningar "nailhair" så får ni gärna säga till, kanske att ni gör det själva? så kontakta mig! :D 

Frida som vanligtvis gör mitt hår är höggravid så att lägga den pressen på henne känns dumt med hennes last som hon redan bär i sin lilla (eller ska man säga stora) mage! :) Önskar all lycka till det söta paret! <3

Som sagt, kontakta mig! ;)

Svar till Fialutten

Fia skriver:
låter kul gumman :) måste träffa dig snart!!!!!

Svar:

Hej gumman! :D Ja, det är roligt! Ja, klart vi ska träffas, saknar dig som tusan!!! Du och jag är ju rena dreamteam! Vi får höras, om inte annat så ringer ja dig i helgen eller på fredag eller nått! ;)



Arb. intervju + ledig

Idag har jag varit ledig från jobbet och jag måste ärligt talat säga att de är dödsskönt! ;)  Har även varit på arb. intervju idag och de gick skitbra! Ska dit nästa torsdag i och med att jag jobbar imorgon så.. men skitkul!! :D Var de är någonstans säger ja inte mohahahaha! 

Anyway, på lördag så ska ja vara med Emma på dagen och ha en girls (DAY) :) notis! Så de ska bli skitmysigt! :) Får se var våra smarta hjärnor tar oss någonstans :P hehe!

Sen på kvällen så ska ja till älskade Jaqueline för att fira henne! :) mysmys! 

Annars har ja inte mkt till planer inför helgen!

Hade gött så länge så hörs vi sen! :)






Sommaren 2010

Eftersom att jag varit helt urusel på att lägga upp bilder från i sommar i och med att min dator inte funkar så får ni ett bildspel utav mig. Lättare än att lägga upp 70000 bilder på bloggen :) I bakgrunden så får ni höra Norah Jones vackra stämma i två låtar "Come away with me" och "Prettiest thing". Enjoy! ;)


BTW! KOLLA HD-KVALITÉ OCH HA STOR SKÄRM SÅ NI SER ALLA BILDER NÅGORLUNDA BRA! :D thanks!


RSS 2.0