pluuugggg

Gud vad jag pluggat idag! 1 ämne helt klart i alla fall. Nu fattas det 1 och sen är jag helt klar. Hoppas jag iaf!

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering men har så himla mycket att göra denna vecka! Ni ska få se bilder på en massa från i helgen och så sen när jag får tid! Har även ett sminktips som jag vill visa er!

Nu måste jag fortsätta arbeta!

Puss och kram från er Ellie

Tack!

Hej och tack så mycket för att ni skrivit! :) Alla har dock inte skrivit men det gör ingenting :) 

Idag är jag hemma från praktiken. Vaknade med sprängande huvudvärk men som snart inte existerar längre, skönt! :) Ikväll spelar pappa på CC-puben (nere vid tågstation) så då ska jag, mamma och Jocke gå dit och kika så om ni har det tråkigt så kan ni komma dit runt 8 / halv 9 tiden :) 




skriv om

Vill veta vilka som läser min blogg så om ni läst detta inlägg, skriv då erat namn eller bara typ "hej" eller så :)

Bokning

Nu har jag bokat biljetter med buss och båt med eckerölinjen :) Åhåå vad mysigt! Hoppas att vi får en fin dag och kväll tillsammans älskling <3



Joakim sjuk :(

Min älskling är sjuk. Han fick gå hem från jobbet idag för han mådde så dåligt! Jag då, jag som är hypokondriker blir ju helt hysterisk!! Jag menar - "jag sov med honom igår, oh my god!" hhahah ^^ nej då men det är så jag kan bli. När han berättade det, helt seriöst jag började kallsvettas och min mage började på en gång mullra och ha sig.


Nu har jag lugnat ner mig och jag bestämde mig för att vara snäll mot min lillplutt så jag åkte och köpte lite som är bra när man är sjuk (enligt mig) till honom! Han blev jätteglad! :) åhåå!! 


Jag älskar dig Joakim Karlsson, det hoppas jag att du vet! Visst, vi har haft det kämpigt (och har det fortfarande) men vi försöker åtminstone fixa det tillsammans och inte en och en. Klarar vi det här älskling ja, då klarar vi fan allt!! 


Färgning resultat

Är hos Jocke nu! Har färgat klart och det blev jättebra! Inte för ljust och inte för mörkt!






Färgning :)

Heeeeej!!! :)

Har varit iväg och köpt hårfärg så nu blir jag lite blondare till sommaren :)

Ni får se bild snart :)

Halloj

Hej hej mina läsare! (inte många men uppskattat!)

Idag är jag sådär übertrött som man kan vara ibland trots att man somnat i hyfsad tid ni vet?... bra jävla segt är det! Hur som helst så har jag jobbat idag och sen när jag kom hem så har jag bara sovit. Ingen idé att försöka plugga när man sitter och bara blinkar med ögonen för att försöka hålla dom öppna. Nej! Då gäller friska tag eller hur!? :D

Nu är jag piggARE iaf.. inte pjåkigt! Men skulle nog behövas mer. Men ack så tråkigt, för det får jag inte!!

Sitter och kikar lite på ELF igen... alltid roligt att hitta saker. Köpte ett nytt läppstift i helgen btw :) 




Okej, jag vet att det är lite mkt, lite all over the top! Men jag gillar det! :D Den är helt underbar och håller sig jättelänge! Konstigt nog så är det Viva la Diva med färgen 86 Hot Tulip.


Det är som Fia säger - "man ska inte vara rädd för att sticka ut! Man ska våga ha det man tycker är snyggt!" 


Så rätt Fia! :)

byebye

Nu åker jag till Jocke över natten! Möjligen att jag uppdaterar där. Det får vi se :) Puss på er! 



Veckans konstigaste

Stackars denna man... fy fan!!!




Veckans äckel

Dags för en veckans äckel tycker jag! :) Denna är ju skitmysig! :P





Musikinspelning

Jag och Fia har suttit och spelat en massa låtar i stämmor i helgen och vi gjorde bland annat Lucky. Här får ni ett smakprov. Vi är inte helt 100 på den men den är okej iaf :) Ni får höra igen sen när den är fullständig också!! :D 



Tatueringar

Ja, jag vet inte om ni sett dom förr men jag har en del tatueringar på min kropp och troligtvis så blir det några fler. Tänkte visa er dessa. 





Denna gjorde jag halva i Thailand för några år sedan och den har sedan har jag byggt på den så den blev såhär. Riktigt nöjd med den. Jag tycker inte om när det är för mycket, som en stor "blaffa" liksom. Utan jag vill att det ska vara tunna linjer och att dom ska följa kroppen så det förskönar och inte förstör med en enda stor färgklick!

Denna är jag minst nöjd med. Inte för vad den står för utan för hur den ser ut. Jag gjorde den tillsammans med min bästa kompis Linda i Turkiet förra året. Det står Arkadas vilket betyder vänskap. Jag älskar vad den står för men utseendet på den var inte bra. Ångrar att vi inte gjorde den hos min andra tatuerare som jag också hade i Turkiet. Hmm.. ja hörrni, man får verkligen vad man betalar för. Jävla nybörjare!!




Den här gjorde jag också i Turkiet förra året och är min favorit. Hur den fick detta utseende är för att förra året så var jag ut och gick med min hund. Då fick jag först se en fågel och jag tänkte då på friheten, sen såg jag en överblommad maskros (ni vet en sån där som man kan blåsa på) och så tänkte jag på att när den är över överblommad så är den fortfarande vacker och sprider sina frön för att bilda nästa blomma, alltså en såkallad familj. Att jag valde en svala var för att den står för döden. "Ta vara på dagen tills döden" är vad denna står för i princip. Sen fick jag en vision av hur den skulle se ut på min arm. Och så började jag rita upp en slarvskiss. Sedan pratade jag med min bästa vän Fia och skickade över skissen och försökte förklara på att ungefär hur jag ville ha den (HON ÄR GRYM PÅ ATT SKISSA, RITA, SY, JA, ALLT SOM HAR MED DEN KREATIVA SIDAN ATT GÖRA). Fia fattade direkt vad jag ville och så visade hon mig denna en vecka senare. Det var som klippt och skuret - den skulle jag ha! :) Helt underbart att ha min egna (fias) design på armen. Och Fia - nu har du ärrat mig för livet! Moahahahah!!! 

(kolla Fias blogg btw - klicka HÄR)

Om ni undrar vad det står så står det: Carpe diem, friends, love, family. 

Hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag iväg och jobba och sen ska jag åka till skolan en snabbis för att sedan åka till min sömmerska!

<3 Tjoollaaaa

Svar till Fia

Fia skriver:

hahaha för mig laggar ljudet asmycket så när du pratar är det jag som rör på munnen. Ser kul ut..! ANVÄND YOUTUBE! Din krona du hittills tjänat ihop till suger ändå! LÄSP


Ellie skriver:

Ja, tänkte förklara det! Jag använder videofy.me för att det går snabbare att ladda upp filmer. Men jag lovar, att om jag har tid så ska jag i fortsättningen använda mig av youtube för en bättre kvalité! 

Video från tåget i uppsala


Helhelg med Fia!!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela helgen läsare! men jag har varit med Fia hela helgen och haft det helt underbart! Jag älskar verkligen att umgås med Fia, jag har alltid lika roligt och det blir som att man släpper alla hämningar och bara kör på! Heeelt underbart!

Vi var först hos Fia på fredagen och drack lite vin, sen gick vi ut på Absint i Gävle där vi träffade och umgicks med lite gamla lärare som vi haft i högstadiet. AKO (min musiklärare och handledare under praktiken som jag har nu i 7 veckor framåt, och 6 veckor nu eftersom jag redan varit där i 1 vecka frågade mig om vi ville komma dit i fredags så vi körde på det) vi hade det verkligen jättetrevligt och det är så kul för man känner att man passar in för en gångs skull och inte som en elev längre. 

Sen i lördags så åkte vi in till Uppsala på dagen för att kika runt lite men det blev inte så mkt kolla runt för det första vi gjorde var att leta upp ett ställe att äta på och vi hamnade på ett helt underbart FIAOCHELLIE ställe. En såkallad - Irish pub! Jättemysigt var det och jättegod mat. Sen så blev det så att vi satt där och när vi gick därifrån så hann vi gå in på Åhlens i 10 min innan tåget hem gick. Men vet ni vad? - det gjorde ingenting! För vi hade det jättetrevligt! Dessutom så hade vi egentligen ingenting som vi skulle göra i Uppsala utan bara åkte dit för att göra något och om allt bara blev trevligt så varför sörja?! :D 

På kvällen så var vi bara hemma hos Fia och drack 3 flaskor vin! :O haha ^^ men det var perfekt i och med att vi drack det under en längre tid så blev det perfekt lulligt och ingen baksmälla! :) Finemang vet du! ;) Vi satt och sjöng och jammade hela kvällen! Wonderful! :D <3

Tänkte visa lite bilder från Uppsala!




Älskar den här bilden på Fia! :D Hon ser så "pinuppig" ut!! :D <3





Våra heeta skor!! :D Mina är dom blommiga, har inte hunnit visat er dom ännu men fick hem dom i veckan från H&M och jag fullkomligt ÄLSKAR DOM!!!


Musikinspelning (videoblogg)


Lekt med pärlor

Igår kväll så kom pappa hem med en massa pärlor och sådant till mig för som ni förstår så älskar jag att pyssla. Så när jag kom hem till Jocke igår så började kika lite på dom där sakerna och så slutade det med att jag fick till ett armband och ett halsband. Vad tycker ni?











Tjusiga va!?

Svar till Fia

Fia Skriver:
Kunde inte undgå att ta stämman medan jag lyssnade, haha.... BUT I SEE YOUR..!

Och Uppsala HERE WE COME! Men nu har jag hört att det ska åska, och om det gör det kommer jag vara JÄVLIGT glad! Men det kanske inte är så kul att åka då, men mysigt på kvällen i alla fall :D

Ellie Skriver:

Haha! Ja, jag förstod det! Vi måste fixa så den blir PERFECT! ;) 

Skitsamma, vi hittar på någe roligt iaf oavsett väder, du vet - SPONTANT!



(För er som inte förstår så har jag och Fia en väldigt speciell humor och jag tror bestämt att Fia skrattar när hon läser svaret :P Ja, ingen idé att jag förklarar för det är ingen som förstår iaf :P)

Videoblogg + sång


videoblogg.. ursäkta kvalitén


Bilder från lovet

Här kommer bilderna som jag lovat er från lovet och från när jag firades av mina nära och kära vänner <3 :)




Fick hem kläderna idag

Hej och hå!


Idag fick jag hem kläderna från Nelly. Skorna passade perfekt och är superfräcka, en färgklick kan man säga!

Sen så fick jag hem min älskade klänning som också passade perfekt! Älskar den!!

Dock så passade inte tightsen som jag hade beställt, synd... tyckte dom var så jävla läckra. De var för stora i midjan!! :O


Funderar på att färga håret ljusare.... och kanske lite ljusbruna slingor också.. ?

Vad tycker ni?


Bilder på kläder kommer sen :)






Veckans äckel

MMHH!! skulle någon, vilken jävel som helst göra det här på mig så jag lovar, jag skulle spy i personens mun. Fy fan så jävla vidrigt! ÅÅÅHÅÅÅÅ!!!



Veckans konstigaste

Åtminstone jag får små rysningar i kroppen när jag ser dom där ådrorna på ögat. Usch, ser ut som en lång mask. (inte dom röda årdrorna utan sen där tydliga vita).

Ut i natten

"så var det fredag igen och veckan hade tagit slut. Vi skulle ut och ha kul men då måste man ju ut. Där ute i mörkret finns det som får mig att må bra, där ute känns allting fint där känner jag att jag är jag. 

Men varför ère så svårt å säga nej istället ja, för jag vet ju själv hur de känns att stå där ensam kvar, ja sa: de-e vill inte ja i alla fall och då måste ja, ut i natten! 

Fast man kanske inte vill är det ändå nånting där ute som drar. En dröm om frihet och spänning å att inte bli lämnad ensam kvar och jag vet ju själv hur det känns, för min rastlöshet känner ingen gräns och då måste ja, ut i natten!


Men varför ère så svårt å säga nej istället för ja, för jag vet ju själv hur det känns att stå där ensam kvar, ja sa: de-e vill inte ja i alla fall och då måste ja, ut i natten! Ja sa: de-e vill inte ja i alla fall och då måste ja, ut i natten!"

Noice




Noice är ett jävla bra band enligt mig. Och ja, som ni kanske förstår, min blogg är inte som alla andras. Jag har annan musiksmak och har ganska smaklösa grejer på min blogg, men tål man den inte så gör man inte det och älskar man det så är man så välkommen!



Ska spela in en ny låt snart tänkte jag. Ska bara få igång ett program först ;)

Idag

Ja, gårdagen var jättelyckad! Alla kom först på fika och sen så åkte vi hem till Jocke och förfestade (festade) för att sedan gå ut på Old Saints! Det var verkligen jättelyckat och jag hade det roligt precis hela tiden! Dock så har jag glömt kameran hos Jocke men funderar på att åka och hämta den snart! :)



Vilket UNDERBART väder det är, eller hur!? Jag får såna sommarkänslor och blir glad och pigg, skönt att få känna så igen nu! :D




Musikinspelning

Här kommer ytterligare en inspelning som jag gjort tillägnad min pojkvän! 




Baka kladdkaka

Ja, idag kommer ju folket först på fika hos mig och sen senare på kvällen så blir det förfest hemma hos Jocke. Jag har inte bakat nånting ännu så nu ska jag åtminstone baka en kladdkaka. Hoppas på succé! ;) xD


Nu måste jag skynda mig, puss på er ! <3


Svar till Ailine

Ailine skriver:
Hej, jag heter ailine, och är jaquelines syster, och jag tycker att du ee jätte bra på att sjunga, jag vet inte riktigt vad du heter men....jag skrev www... så kom det upp din blogg, så jag passade på att titta lite på din blogg så såg jag denhär inspelningen om hallalujah, aja, jag kan bara säga en sak.......gryym, varända dag så sjunger jag, och för det mästa halleljah, med (kate voegle) men aja, herrå om du vill veta mer om mej, så kan du/ni bara gå in på min blogg... www.ailinedadgar.blogg.se hejdå oh hare bra :D <33 :)

Ellie skriver:
Hej Ailine! Ja, jag vet vem du är och har till och med träffat dig förr när Jaqueline fyllde 18 år. =) Ellinor heter jag men kallas för Ellie! Vad roligt att du tycker om mina inspelningar! Jag kan lägga ut fler sen om det efterfrågas! Vad roligt att du också sjunger mycket!! Det förgyller dagen :) Jag ska gå in och kika på bloggen din! Hejhej! <3



Som sagt, om ni vill se fler inspelningar på låtar som jag sjunger och spelar så är det bara att säga till!

Idag

Idag så tänkte jag (igen) försöka ta mig samman och baka muffins. Blir nog inget av med det eftersom ja, jag ska snart åka och köpa en flottig pizza och trycka i mig :P Inte bra, men vet ni vad?


DET SKITER JAG I!!! :D



Ikväll så ska jag och Jocke till Klingen och Emma, ska bli dundermysigt och framförallt så ska det bli så skönt för nu är jag trött på att sitta hemma på kvällarna. Jag har fortfarande öroninflammation dock i båda öronen så jag är halvt döv men det ska nog gå bra.

Imorgon blir det partey!!! :D ;) woooh!




Jag och Emma <3




Jocke - gud, Klingen - psyko! :P xD

Vilken jävla bild !!

Möta Ammis!

Nu ska jag gå och möta Ammis med vovvarna på fridhemsskolan och sen ska vi gå en promenad till Andersberg är det tänkt. =) Mysigt! Längesen jag pratade med henne nu. :D




Barndomskompis <3

Bokkei- tävling

Har bestämt mig för att delta i underbara Bokkei´s tävling! Hon är en helt otrolig konstnär och jag älskar att titta på hennes konst! Skulle vara helt underbart och en ära att få bli avritad utav henne!


Bilden som jag vill använda som porträtt var svår att välja så därför så valde jag att ta med 3 foton och är det så att jag mot förmodan kommer att vinna så får Bokkei själv välja vilken som hon vill måla av och följa sin inspiration.



Länk till Bokkei hittar ni om ni klickar på bilden ovanför eller om ni klickar här!!


Anledningen till att just jag ska vinna är för att jag följer hennes blogg varje dag och kollar alltid om det kommit nytt. Jag har heller aldrig blivit avritad men framförallt så ska jag vinna för att jag AVGUDAR BOKKEI!



Beställt!

Ja, det där med att baka kaka gick ju inte alls bra. Jag insåg efter ett tag att ingredienser fattades så jag tänkte åka och köpa det.


Det slutade med att jag kom hem med 3 läsk, 4 st ansiktsmasker, en tandkräm för vitare tänder, tagliatelle, en burk pesto och fyra burkar med chokladbollar. Jag menar - VA FAN! :P Såhär går det jämt för mig.


Anyway, snart fyller Ellinor (jag) år, så därför så har jag beställt lite tjusiga kläder från Nelly. Ni får se dom sen när dom anländer :)


Nu ska jag poppa musik för att sedan dra mig mot Joakim. Puss puss!!

Baka en kaka

Ja, jag har ju sagt länge nu att jag måste baka tills på lördag men det har inte blivit av ännu så nu tänkte jag dra fingret ur arslet och faktiskt göra nånting för en gångs skull! :P Dock så måste jag åka och köpa ingredienser för det fattas en del :P hehehe ^^


Vi får la se va de blir för gött sen då :)
Puss

hejhej!

Nu ska jag snart ställa mig och baka en massa tills på lördag! =) Vi får se vad det blir för gott :)

Jag spelade nyss in en video där jag sjunger Hallelujah. Så ni kan ju titta på den om ni vill. Dock så spelar jag fel lite här och var men det får ni ha överseende med :) Puss puss




Med Liiiiiiiinds! ;)

Ja här sitter vi, dricker vin, äter jordgubbar och bara har det trevligt! :D UNDERBART ELLER HUR!? :D:D



Åhå, Linda, jag älskar dig stumpan! <3

Åhå, älskar dig också stumpelumpan <3 / Linda!



Nu ska vi dricka upp vinet och lyssna på fin musik och sen också åka ner på stan för att dricka shots och öl :) mmhhh!!




Ska hoppa in i duschen!

Hej hopp! =) Tänkte kolla lite på kläder och sen hoppa in i duschen eftersom att Linda kommer sen :)


Ska åka till systemet också och även apoteket för att hämta ut nya p-piller.



God dag!

Hej hej! :) Jag har varit hos Jocke hela kvällen och natten igår men nu är jag hemma. =) Håller ni inte med om att vädret idag är helt fantastiskt!!? Jag älskar det, nu känns det verkligen som om våren och sommaren börjar närma sig ordentligt!
Kanske man blir lite glad igen!? :O


Hur som helst. Ikväll så ska Linda komma hit och vi ska dela på en vinare för att sedan gå och ta en öl på stan =) Mycket mycket mysigt! :D:D


Ni får ha det så bra så länge :) <3

Snälla, rösta på min bikini (A)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Good morning!

Hej hallå! =)

Vaknade först vid halv 8 men somnade om. Jocke ligger och sover nu och jag sitter här vid datorn. Och vet ni vad?!


Idag firar jag och Jocke 1,5 år =D Grattis till oss!!!






Glad påsk på er alla!


Glad påsk! Händer ikväll?

Kommentar

Kommentar från April April!! inlägget :P xD
Fia om April April!!:
HAHAHAHAHAHAHHAH jag trodde på det!


Svar till Fia:

Haha jag vet xD Visst var det bra? :P sjukt duktig på att ljuga är vad jag är! =) Ber om ursäkt, ni som kanske såg fram emot att se resultatet, jag menar, jag är ju Kissies största wannabe - NOT!




Öroninflammation!

Usch! Jag har fått öroninflammation (kanske), ska till läkaren nu 14.40 så får vi se hur det går och vad dom säger. Nu ska ja slänga på mig lite make-up så man inte ser ut som ett vrak när man visar upp sig! :)


KRAM

April April!!

Nej, jag ska inte göra en bröstförstoring!!! =D =D

Inte nu iaf :P haha ^^ GOT YAH!

Bokat tid!

Nu har jag äntligen bokat tid för bröstförstoring! =D Åhh fy fan vad skönt det känns att äntligen ha det gjort. Ska ta pengar från mina fonder, men det skiter jag i för fan, det här har jag velat gjort länge =D


Har tid nu den 30e april :D SKA BLI SÅÅÅ ROLIGT! =D Blir gjort i Ockelbo! :D


Mjaaaoooo!!! <333 WISH ME LUCK!

Veckans konstigaste

Ni vet vad som gäller! När jag lägger ut veckans äckel så kommer även veckans konstigaste. Okej, så ja, det här är ganska konstigt måste jag faktiskt säga. Det är en snubbe som försöker sälja glass som är gjord av bröstmjölk. Hmmf.. :S




Veckans äckel

Nu är det dags för en veckans äckel igen, eller vad tycker ni? =D

Åtminstone jag har en slags fobi för spindlar och skulle jag se det här så vette fan vad jag skulle göra, troligen duscha 87489749753498573 miljoners triljoners gånger!!


Puss <3

RSS 2.0