Nu kanske jag överreagerade lite, ber om ...

Nu kanske jag överreagerade lite, ber om ursäkt för det! Jag brukar normalt sätt inte skriva var jag trivs eller inte men igår så mådde jag piss och det bara blev som det blev, hade kanske gillat stället om jag inte gick runt med en klump i halsen hela dagen. Jag hade en dålig dag helt enkelt. Men hur som helst, ber om ursäkt över detta! :) och i fortsättningen så ska jobbet inte finnas med i bloggen förutom "idag har jag jobbat" eller liknande :)


Fick förresten en kommentar på mitt för...

Fick förresten en kommentar på mitt förra inlägg där personen skrev att det var osmart att säga var jag trivs och inte trivs eftersom en "kollega" från det stället kanske läser det. Men vet ni vad, varför jag inte trivs på stället är ju inte på grund av personalen utan antagligen på själva stället, vissa ställen passar vissa och andra ute så är det bara. Så so what om jag skriver var jag trivs eller inte. Det spelar ingen roll, jag går väl inte tillbaka till dom ställen som jag inte trivs på? :s bara mitt tycke. Oavsett om jag trivs eller inte så gör jag alltid mitt yttersta i alla fall för ett jobb är ett jobb och det måste skötas och däri på ett skötsamt vis. Sen tycker säkert folk olika om detta men det var vad jag tycker iaf.


Jag är ledsen för dåligupdate men jobba...

Jag är ledsen för dåligupdate men jobbar som sagt! Dock så var det sista dagen för veckan idag och de känns heeelt underbart!! :)) imorgon ska jag iväg och göra en massa saker :) ni får reda på mer ilväll eller imorrn :))


Idag så har jag jobbat på ett ställe so...

Idag så har jag jobbat på ett ställe som heter pumpmakargården, en halvttidstjänst på endast 4 timmar men ska jag vara helt ärlig så kändes det som om jag var där i 78 timmar istället för 4! Det enda stället som ja riktigt trivs på är på staffansgården. Som tur är så ska jag dit imorgon. Idag mår jag helskumt! Jag bara gråter och gråter utan att veta varför.. Väldigt jobbigt men välbehövligt känns det som.. Nu ska ja hem till Jocke.. Men ha de så bra så länge :) puss


Hemma igen, nu blir de å slänga i sig lite...

img_0172 (MMS)

Hemma igen, nu blir de å slänga i sig lite mat för att sedan åka på agility med vovven min :) idag är jag dock inte så taggad, de är så kallt ute! Köpte en almanacka (for work), en bok, en eyelinerpensel och en cakeeyeliner från MUS! :) ni får se sen :)


Nu drar jag till stan! Bättre sent än aldr...

img_0167 (MMS)

Nu drar jag till stan! Bättre sent än aldrig :)


Vad händer i helgen?

Jo det ska jag berätta för er :) Det blir till att gå på oktoberfest på torget! :) Gud så roligt med alla dessa tyrolergubbar och en massa öl i mängder! :) hihi!! Jag som har en tyrolerdräkt sedan förr förra årets halloween, blir ju galant! haha ^^

För er som inte vet vad det är eller är sugna på att komma så kan ni läsa här :) 



.



Om inlägget:
Nytt i garderoben!

Anonym skriver:

Shit vilken rumpa, haha! damn

Svar:

Ja, alltså, jag vet inte.. ska jag ta det som något positivt eller negativt - vem du nu är? :)



Nytt i garderoben!

Var iväg till köpis idag efter jobbet och fyndade lite :) dock så glömde jag det viktigaste, så jag får la ta och vänta tills imorgon med att köpa det, nämligen foundation, min är slut :P hihi!
Tänkte satsa på en mineralfoundation denna gång, hoppas på att den är bättre för min stackars hud!

Men detta fyndade jag idag plus en jacktröja till Jocke :) ni vet en sån där med lurv inuti! :)

Allt är från Gina ;)




Linne 99kr




Linne (samma som ovan fast svart) 99kr




Tights blanka :) 149kr





Svarta tights (inte lika blanka) 149kr


Vad tycker ni om allt`? :)

Nu har jag fört över bilderna!


Yes! Nu har jag fört över bilderna så nu får ni se bilder från både förr förra helgen och förra helgen (helgen som var nyss) :P höhö!


OBS - MIN RIKTIGA ÖGONFÄRG!














Dessa bilder var från förr förra helgen, nu kommer bilder från i helgen:)


Dessa bilder är från i fredags :)








Och nu kommer lite bilder som vi tog innan vi gick vidare på förfesten i lördags :) Där jag btw hade mina bruna linser på mig :))
















Nu har ni sett de bruna linserna, vad tycker ni!? :))





Tänkte visa er två utav mina små älsklinga...

img_0065 (MMS)

Tänkte visa er två utav mina små älsklingar :) pluttarna mina :) <3 jag jobbar iaf och står i! Skulle ju fått slutat halv 12 men nu så blir de 1 timme senare ändå. Blä, tråkigt! Men aja... Money money money! :)


Ja hörrni, förlåt för att jag inte lag...

Ja hörrni, förlåt för att jag inte lagt in bilderna ännu men orken fanns inte igår för att börja med något sådant. Klockan är nu 05.50, jag steg upp 05.25.... Yey! Ska till jobbet! Hoppas på en bra dag idag! Slutar iaf 11.30 så tänkte dra till Valbo en sväng efteråt och kika :) wiie!! :) löööööning idag!!!! :))


Färdig arbetat! Nu är all reklam utdelad...

Färdig arbetat! Nu är all reklam utdelad med en paus för mat! :) mamma och pappa bjöd på jättegod mat idag! Tack mamma och pappa!! :) Gud så skönt att ha de gjort nu iaf! Nu ska jag hem och lägga in bilder på datorn så får ni se alldeles om en stund :) pöss


Solsidan - bästa svenska serien någonsin!

Måste passa på och tipsa om en serie som gick för ett tag sen som heter solsidan! Många av er har säkert sett det!

Det är helt seriöst den bästa serien jag någonsin sett som är från Sverige! Tycker att Sverige brukar ha ett dåligt utbud på riktigt roliga serier men den här serien Solsidan är nog fan det roligaste jag sett! 

Kan sitta och bara skratta ihjäl mig!






Såg en massa nya kommentarer!

Hejsan! Såg att ni hade varit flitiga med att kommentera, det är det mesta jag någonsin fått! ojoj! Men det är skitroligt att ni skriver, alltid kul att få kommentarer! :)

STORT PLUS TILL ER!






Om inlägget: här får ni några


Anonym skriver:

vilka härliga bilder! (:

Svar:

Tack så hemskt mycket, det är roligt att få lite härliga bilder på sig själv i naturen! :)




Om inlägget: SMS-inlägg


Anna skriver:

Vilken underbar klänning!
Vart är den köpt?

Svar:

Ja, jag älskar den! :) Dock är den väl mer en sommarklänning men ändå, den är underbar och passar perfekt! :)

Den är köpt på www.bubbleroom.se




Om inlägget: Bilder som ni inte sett del 5!

Anonym skriver:

Får man fråga om du tränar något? ser ruskigt fit ut!

Svar:

Haha, nej det gör jag inte! Däremot så gjorde jag det förr, jag gymmade 3 ggr i veckan under en längre period, sen har jag alltid gillat idrott (fram tills nu, för nu är det tvärtom). Men tack ändå för att du tycker att jag ser fit ut! :D Alltid roligt att se tränad ut, oavsett om man tränar eller ej! :)




Om inlägget: Nu ska jag hem tilll mamma och pappa och d...


Mellisaurus-[rex] skriver:

Jag tror att du är superstrong och kommer inte känna dig trött eller hängig :D

Svar:

Hihi! Ja, jag hade kul på förfesten och den andra förfesten men krogen var helt värdelös! Usch! :) Men tack för att du tror på mig! :)

saraaaaaaaaa ! :] skriver:

fin blogg, titta in min blogg !
kram !

Svar:

Tack desamma! :)

Jeanette skriver:

Lite trött kanske, men det låter som en bra dag!

Svar:

Ja, men jag fick sova ganska bra under natten så jag klarade mig bra så men hade inte roligt på krogen :P

Monika skriver:

fest (Y) huppas du får en trevlig helg =D

Svar:

Det hade jag garanterat, förutom idag då jag måste jobba! :) hihi ^^ Och desamma!!

Lucke skriver:

Hejsan, vad göres? :P

Svar:

Hejsan du! Jag gör ingenting just nu, ligger och funderar på att gå ner och köpa en cola och lite frukt så jag kan göra en fruktsallad! :) Vad gör du själv? :)


Hoppas att ni alla fått svar på era frågor! :)




Nu ska ja åka hem till mamma och pappa, d...

Nu ska ja åka hem till mamma och pappa, duscha och käka lite. Sen ska ja till emma på förkrök och vi ska fixa oss tillsammans, jag, emma och Linda! :) sen så ska vi på ännu ett förkrök med en massa vänner och därefter krogen ! Tror ni jag kommer vara trött imorgon eller? :))


Jag saknar Linda!!!!



GUUUUUUUUUUUUUD!!!! JAG SAKNAR LINDA!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAH

Här får ni några

Här får ni se några av bilderna vi tog :)








Va i?!

Jag hade helt seriöst mobilbloggat typ 2 ggr idag .. men nu när jag går in från datorn så har ingenting lagts ut!!?! Ber så hemskt mycket om ursäkt!

Idag så har jag åkt ner på stan och träffat Emma och vi gick och kollade på en visning av en lägenhet, dock så var det ingenting för mig, ack ack, men man får helt enkelt inte ge upp hoppet - ey?

Sen så gick vi och fotade mig, har inte fått bilderna ännu men dom kommer :)

Gick hem - hittade en avi i brevlådan, åkte och hämtade ut det och JA det var mina LINSER! :D

Ni ska få se dessa senare :)

Vill ha tillbaka min piercing


Förr så hade jag piercing i naveln men sen så började det liksom växa "utåt" efter några år.. så jag tog ut den, gjorde ett nytt hål som höll i några månader innan den också började växa "utåt". 

Växa utåt är fel ord förresten, kroppen försöker stöta bort föremålet från den, vilket är ganska logiskt, ja menar, den är ju inte tänkt för att ha i en massa skit i sig ey?

Men jo, det är läckert med navelpiercing må jag säga! Tyvärr så tror ja inte att jag vågar göra ett nytt hål igen.. har dessutom ett typ "ärr" som jag inte tror kommer att växa igen. 

SÅ PASSA ER FÖR ATT HA I FÖR TUNGA SMYCKEN I NAVELN! HA DET BARA ENDAST DÅ NI VILL VARA FINA OCH VISA UPP DEN!

Imorgon - visning

Minns ni hur jag berättade för er om att jag och Jocke letar lägenheter?

Jo, faktum är ju så att jag ska på visning av en lägenhet imorgon! Jag hoppas på att den är fin för isåfall så slår vi till! Men man vet ju aldrig, annars är det bara att vänta och se om de dyker upp något bättre. :)

Sen efter det så ska jag fotas lite utav min kära vän Emma i utemiljö. Förhoppningsvis så får jag en häftig sminkning till det av henne också, ni får se fotona senare isåfall :) hihi ^^



Jobbat

Har jobbat idag hela dagen från 07.30 till 16.00. Man är helt slut när man kommer hem, jag skojar inte! Men aja, så äre väl tills man kommit in i rutinen att man ska jobba varje vardag. Imorgon är jag dock ledig men sen jobbar jag på fredag och ska även jobba lördag kväll på interpool. Men ja, ja vet inte, ja skulle i vanliga fall tycka att de vore roligt men ja, nu så hade jag och mina kompisar bestämt att vi skulle gå ut på lördag... åså blev de såhär, olyckligt! :(

Nu ska ja slappa en stund och sen städa och packa. :) 


Peace

SMS-inlägg

img_0153 (MMS)


Jo det var ju klänningen som äntligen kom ...

img_0154 (MMS)

Jo det var ju klänningen som äntligen kom fram :) kameran är fortfarande hos emma så tar med mobilen :) de är samma klänning som paow hade på sig under någon av dress of the day dagarna :) urgullig eller hur?!


Fått ett paket från bubbleroom, vad kan de...

img_0150 (MMS)

Fått ett paket från bubbleroom, vad kan det vara? :) i think i know :)


Flyttar

Som jag skrev tidigare i Svar och frågor så ska jag och Joakim flytta ihop ordentligt nu. Och då menar jag - ORDENTLIGT!

Vi står på kö på 3 lägenheter (som är max antal), och får reda på redan imorgon om vi får den ena av dom. Jag tycker det ska bli så härligt!

Jag bestämde mig till slut för att det var rätt att göra.

Anledningen till att jag inte vill flytta till lägenheten som han har nu är för att de inte skulle kännas som hemma för mig. Det skulle kännas som om jag flyttar hem till "Jockes lägenhet" och inte våran. Därför ville jag flytta till något annat, något eget - vårat!

Jag är så glad över beslutet och känner att jag faktiskt är påväg framåt i livet nu och har ett hum om vad som kommer att hända. Oavsett så känns det skitbra! Och jag är så lättad över att jag tagit ett beslut nu, äntligen!


.



Om inlägget grubblar:

Okänd skriver:

Varför ska du lära dig och bo ensam? När du/ni kan lära er att bo tillsammans? Man kan ha ett "partyliv" fast man bor tillsammans med någon.


Svar:

Okej, jag vet att det låter helt jävla korkat när jag skriver det på det sättet. Det jag menar med allting är inte att vi ska göra slut eller så utan fortfarande vara tillsammans men att man bor på olika håll.

Och visst kan man ha ett partyliv även fast man bor tillsammans med någon, det är inte så jag menar, jag ska försöka förklara bättre för er/dig hur jag menade.

Anledningen till att jag kanske vill/ville flytta själv är simpel. Bara för att jag någon gång i mitt liv ska ha bott ensam, fått tagit hand om allting själv och känna att det är mitt eget. Min mamma tex har aldrig bott ensam, vilket hon kan ångra lite grann. Man vill ju som sagt prova på så mycket som möjligt och jag tror dessutom att det är nyttigt.

Och visst, jag kan lära mig att bo ihop med Joakim men när man inte är van att bo ensam så är det lätt att man lägger över en del på pojkvännen respektive flickvännen och det vill jag inte ska hända. Jag vill känna att jag hjälper till där hemma precis lika mycket som Joakim faktiskt också gör!

Detta är varför jag vill flytta själv, men for the record så håller vi på och söker lägenheter nu och jag står i kö på några stycken! Kan få reda på om ja vi får lägenheten redan imorgon :) Så NEJ, jag flyttar ihop med honom till vårat eget istället.

Hoppas att du fått svar på tal nu :)

Bilder som ni inte sett del 5!


Grattis Frida och Thias!

Grattis till er lilla flicka Lovis! Åh vad roligt för er! Jag ser så mycket fram emot att träffa erat under! 





Grubblar.

Jag grubblar just nu på min framtid, hur vill jag ha det? Vad kommer hända? Allt känns väldigt förvirrade just nu om vad som hända skall. 


Ska jag flytta själv till en egen lägenhet, bara för att ha fått gjort det och bott själv en stund och lärt mig allt vad som kan behövas läras när man bor ensam. 

Eller ska jag flytta med Joakim till en annan lägenhet närmare stan?

Ska jag satsa på att försöka komma in i "party livet" eller ska jag satsa på "hemmalivet". 

Jag vet inte riktigt vad jag vill eller vad jag ska göra, jag känner att jag inte ens vet var jag bor just nu.... ååh...


MY HEAD IS SPINNING ROUND and ROUND and ROUND and ROUND......



Ingen klänning hem idag

Nope, fick ingen klänning idag, får helt enkelt hoppas på imorgon! 

Imorgon så ska jag:

  • Jobba
  • Ringa gavlegårdarna
  • Ringa om en räkning(?) vet ej var ifrån den kommer?!
  • Städa
TAGG TAGG TAGG INFÖR HELGEN BOOYAAAHHH!!!

Ännu en bild :) hihi emma gillart! :)

img_0146 (MMS)

Ännu en bild :) hihi emma gillart! :)


En skitdålig bild från i helgen som jag hi...

img_0144 (MMS)

En skitdålig bild från i helgen som jag hittade på telefonen, gick på interpool med emma och  två killkompisar :) mycket trevligt! Ena killen är min och jockes granne.  Nu har jag varit på intervjun och den gick jättebra! Får se om de ger något eller så. Jag har beställt hem en klänning för några dagar sen, så hoppas att den kommer idag! :) wiieee!!


Förlåt för dålig update!

Förlåt för dålig, mycket dålig update men jag har inte vetat vad jag ska blogga om så plus att kameran min ligger hos Emma där vi förkrökade i fredags. 

Tro det eller ej men jag var ut på krogen i lördags, på Goya som är ett wannabe stureplanställe och ännu mer konstigt var ju att jag faktiskt gillade stället :) haha ^^

Idag så ska ja på arb. intervju och sådär. Ska hoppa in i duschen, gå ut och gå med hundarna sen så är det nog dags för mig att åka. 

Har beställt hem färgade linser :P wooww! får se hur de artar sig! :P



Åker till staden :)

img_0135 (MMS)

Åker till staden :)


Inge jobb

Inget jobb för mig idag men däremot så ska ja tillbringa dagen + kvällen med Emma :) Vi ska dricka lite vin och snacka skit samt att vi kanske kommer att bege oss till en hederlig gammal hemmafest hos någon :) Vi får la se :)


See u! :D

Snart kommer Jocke

Snart kommer Joakim hem och jag längtar efter honom såååå redan! :) Han har jobbat och varit på innebandyträning. Han är målvakt i hans innebandylag. :)

Imorgon så ska han på kick-off på jobbet och själv vet jag inte alls vad jag ska göra.. trist! 

Hitt på nå med mig? :)




Min älskling in action! ;)

Ny kategori

Som ni kanske redan fattat så finns det nu en ny kategori där ni kommer att hitta alla mina svar på era frågor från och med nu! Nice - eller hur!? 



SVAR OCH FRÅGOR HETER DEN! 



.



Emma skriver:

hmm.. jag tror dock du skulle behöva en starkare kortisonsalva för kroppen. Jag är också sån ju, med återkommande eksem. Jag har fått Elocon utskrivet förr... det har funkat bra för mig.

Svar:

Jag har använt mig av elocon förr jag också och ja den funkar helt ok. Men jag får gå till läkaren snart igen om inte mina nya salvor gör någon skillnad. :)

Bilder som ni inte sett del 4




Bilder på läpparna

Här följer lite bilder på läppstiftet som jag nyligen fick, ni vet det från ELF? :)



<
Goooofy mother fucker :P

Som ni ser så ger den inte mycket färg men den är kall, och rosa/hudfärgad! LOVE IT!!

.




Om inlägget: Jag bävar för att visa er...


Madde skriver:

Förstår att du tycker att det är jobbigt.
Eksem är inget att leka med! Jobbiga saker! :(
Kan du inte gå till läkaren och kolla vad de säger?

Svar:

Ja, det är verkligen jobbigt och jag har haft samma problem i hela livet. Men dock så tycker jag att det blivit sämre på senare år. Jag får mer och oftare.. när jag väl blivit av med ett utslag så dyker nya upp. Särskilt under tiden då vädret ändras, vet inte om det är kroppen som försöker ställa om sig eller liknande och att övergången från kallt till varmt och omvänt kan göra att huden blir lättare torr osv.

Hur som helst, som svar på din fråga här nu då så kan jag säga att jag varit hos läkaren ett flertal gånger men fått samma svar varje gång och samma salvor varje gång. De tycker att jag ska smörja in mig på hela kroppen minst 1 gång om dagen och vara NOGA med detta, vilket jag har svårt att vara... :P höhöhö så egentligen så kan jag kanske skylla mig själv men jag försöker men det är inte så himla lätt att komma ihåg plus att när jag väl tycker att jag verkligen ansträngt mig och försökt komma ihåg det så har det inte fungerat iaf.

Mina utslag är återkommande och kommer gärna på samma ställen eller sprider sig till något ställe tätt intill.


Emma skriver:

vad har du för salva? jag ska ha en kortisonsalva som du kan använda på halsen och i armhålan. Men för ögat behöver du något speciellt. Läkare!?

Svar:

Jag använder nu för tillfället en hudsalva som heter repair som är till för väldigt väldigt torr hy. Denna använder jag på alla torra områden och fläckar som jag har på kroppen (inklusive ögat) i och med att den är oparfymerad.

Jag anväder en mild och en lite starkare kortisonsalva på hals/rumpa/mage/lår där jag också har en massa torrfläckar och eksem. Använde den milda salvan förr på ögat men det blev ingen förbättring direkt så det slutade jag med, särskilt nu när min mor sa att den förtunnar huden :P Inte efter en så kort stund som jag använt den utan efter några år men ändå, som sagt mina eksem är återkommande :P haha ^^ Liksom man har ju redan så lite hud på ögonlocken!

Sen använder jag en salva som heter Pevaryl under armen som jag tror har börjat fungera nu men fasiken vad de ska klia konstant!

Sen brukar jag vanligtvis använda en salva som heter dactacort på ögat men den tog slut efter förra gången jag var likadan för den måste skrivas ut av läkare.


HOPPAS NI FÅTT SVAR PÅ ERA FRÅGOR!

Jag bävar för att visa er..

Jag bävar som sagt för att visa er detta men jag vill att ni ska veta att jag är fullkomligt seriöst med det jag berättat för er om min jävla skithud!

Så därför visar jag er hur jag ser ut nu, dock så är bilderna tagna med min iphone så de kanske inte är i bästa kvalité men ni ser i alla fall hur förjävligt det är och jag lovar - det är inte kul och det kliar som fan..



Min armhåla. Där är det ett jättexem som kliar varenda minut, sekund, hundradel, tiondel.. ja ni fattar!



Min hals, inte lika farligt men de kliar nå fruktansvärt.. och det syns!





Mitt öga är värst! Där kliar de konsant så de rinner i ögonen - vilket bara gör exemen värre. Det är som i en ond cirkel. De svider nå fruktansvärt också! Det är det värsta - för jag får inte ha nå smink och då blir ja ju tvungen att gå runt sådär - folk lär ju tro att ja blivit slagen eller nått. :P haha! Nämen helt seriöst, skitjobbigt!

Med lite eftertanke

Jag har gått och tänkt på hur jag ska rösta den 19 här som vi alla ska göra. Och jag kan inte alls komma med någon slags logik i någon utav dessa partierna. Det är liksom vissa små saker som är bra med nästan varje parti men inte i det stora hela, inte enligt mitt tycke.

Från början så tänkte jag rösta på miljöpartiet , men sen kom jag så långt i min tankegång att - jag vet faktiskt nästan ingenting om miljöpartiet förutom att dom vill värna om miljön. Sen så fick jag hem ett flygblad av dom i brevlådan om varför jag skulle rösta på dom och då läste jag igenom den, men nej, inga konkreta svar på vad dom vill göra om de får fler mandatplatser eller vad dom kämpar för mer än miljön och sortering av sopor liksom! :P  Så nej...


Jag kommer rösta


                                    

BLANKT

Nytt hem i brevlådan

Idag fick jag ett paket i brevlådan och ni vet ju de här med paket - APKUUUUL!

Hur som helst så var det ett paket ifrån ELF igen och det är ju alltid kul att få nytt smink att prova på!
Dock så är kameran hemma hos Jocke så kan inte knäppa foton på hur det ser ut på just nu så det får ni se senare, men ni kan få se vad jag fick iaf :)



Det första var ett läppstift, och jag måste bara säga att det här är mitt nya favoritläppstift! Jag har så länge letat efter ett läppstift som är lite nude men ändå ger lite färg och livlighet åt läpparna. HELT UNDERBART!

Läppstiftet heter runway pink




Sen fick jag även en jättesnygg basögonskugga. En vit/sandfärgad single eyeshadow men ser vit ut på bilden - är mer sandvit i verkligheten. Den är även den jättefin och passar bra som en highlighter eller också som utblanding och basögonskugga. Skitsnygg!!

Ögonskuggan heter Sand Dollar




Sen fick jag även ett till Minty Lipgloss fast i annan färg. Och det måste ju vara varje tjejs dröm. Ja menar, att både ha snygga, fina läppar och sen lukta gott? Det känns nästan som godis och ger en härlig glans!

Läppglanset heter Nashville



Allt detta hittar ni om ni klickar ------>HÄR<-----!!!

Visste ni att...

Jag har för tillfället jätteproblem med min hud. Det brukar bli så. Jag har en problemhud, det är därför ni får se så få bilder + att jag jobbar. Men som sagt, jag får inte ha nå smink på mig eller nått, måste smörja in mig typ konstant med både de ena och det andra och alltid ha långärmade tröjor för annars så skriker väl barnen.. :S

Ja, jag ser helt enkelt förjävlig ut... Det är det jobbigaste med mitt liv - min hud!




Inte min rygg :P tagen på google.


Kollade idag men ingenting.. Får se om de...

Kollade idag men ingenting.. Får se om de blir nå. :p haha ni fattar noll men skiter ja i!! Nanananana!! :) haha anyway, idag så har jag jobbat på samma ställe som igår och det går jättebra och ska även jobba där imorgon också. :) nästa vecka ockå. Pengar pengar pengar, det är min motivation! :)


Imorgon är det jobb

Ja, imorgon är det jobb som sker igen även fast motivationen inte alls finns där så är det ett måste om jag i över huvud taget ens ska kunna tänka tanken till att kunna bege mig av till Sydafrika i februari, vilket jag hemskt gärna vill.

Jag ska jobba på Staffansgården imorgon med småttingar som är 1-3 år och det är jag glad för, för om jag måste välja mellan att jobba med mindre barn på 1-3 år och 4-5 åringar så väljer jag helt klart 1-3 först av den enkla anledningen att dom är lättare att hantera och snackar inte lika mycket, vilket gör att jag inte är lika trött när dagen äntligen är över. Känns förresten jävligt skönt att veta redan idag var jag ska jobba för annars brukar jag få reda på det samma dag och det är inte så populärt från min sida. 

Känner att ett nytt jobb skulle behövas eller också plugg, tror dessutom jag vet vad jag vill plugga till nu och det är till veterinär eller djursjukskötare. Min passion för djur kommer aldrig att försvinna och det är dom som förgyller min dag. Älsklingar! 

Anyway, här kommer lite fler foton som ni inte sett, kalla det för del 3 om ni vill! :)




Ha det bra så länge! :)

Bilder som ni inte sett del 2


God morgon!

NO WORK FOR ME TODAY!! soft!

Bilder som ni inte sett!

Jag bjuder på en massa bilder som ni inte sett!




Mer kommer sen :) För nu måste jag gå sista promenaden med vovvarna!

Ni får ursäkta!





Ett missförstånd skedde så no harm done! :) Bry er inte, tro inte, tänk inte, spelar verkligen ingen roll längre!

Äntligen kväller

Ja, nu blev det kväller! :) Och jag måste säga att det är skönt i och med att jag och Jocke har varit och delat ut reklam idag, iofs så tog det bara 1,5 timmar men ändå :P  haha! Skönt att ha det gjort!



Jag känner att jag borde göra om min design på något sätt men vet inte riktigt hur.. så får ta mig en funderare så får ni kanske se en ny design snart, förhoppningsvis snabbare än ni kan ana! :O 

Imorgon blir det antagligen jobb för min del, det får jag reda på imorgon vid en halv 7 ungefär. Hoppas på ett bra och nära ställe så jag slipper åka runt som en idiot på morgonen när orken inte finns. 

Saknar Linda nå fruktansvärt! Linda är bäst, mitt hjärta!! <3

Woork

Hello! Idag så ska jag jobba som vanligt, som jag alltid gör på söndagarna. Dela ut reklam, fy fan så jävla tråkigt och inte värt pengarna! Men alla pengar av dom går till sparkassa inför en resa till sydafrika. Förhoppningsvis så kommer vi iväg nu snart iaf. Alla mina pengar som jag sparar kommer jag ta ut i kontanter och lägga i ett kuvert, för annars så kommer jag att använda dom och det är inte bra!

Ska även snart till köpis/mediamarkt för att kolla på en ny dator eftersom att min har kraschat igen. Jag måste ha en ny! Sen så ska ja packa en massa kläder i kartonger för att sedan ta dom till min och Jockes lägenhet. Vi måste införskaffa en bra damsugare också!!




OCH GUD VAD JAG SAKNAR MIN LINDA!!!

Jag har inte gjort någonting alls idag, sk...

img_9041 (MMS)

Jag har inte gjort någonting alls idag, ska snart dra mig mot mamma och pappa. Jobb imorrn och sen förhoppningsvis (ööh?!) hela veckan, nej tack men ja tack till pengarna! :p


Dryckeskväll hos klingen

Yepp! Jag, jocke och Emma är hos Klingen och Emma och dricker, dock så jobbar Emma (johans Emma). Men vi försöker göra det bästa av situationen ändå och dricka och ha det mysigt tillsammans. Hittils så har vi spelat lite kortspel där dricka ingår i planerna och nu ska jag och Emma spela Wii balance board tänkte vi, (hur det nu går när hjärnan/synen/balansen inte är på sin rätta plats..
hehe..!!

Btw.. min dator kraschade igen dagen efter jag fått hem den, yey.. allt är perfect- not!

Idag så gick jag, jocke och mor min ut och plockade svamp och vi fick till slut ihop till en full icakasse! MKT BRA GJORT ENLIGT MIG! :D:D








Datorn är tillbaka!!!!

WIIEEEE!!!!! :D:D:D Nu är min dator äntligen tillbaka efter denna långa tid! :D:D Åh vad glad jag är! Helt underbart! Dock så är precis allt borta på den så de är lite trist.. men iaf, DEN ÄR TILLBAKA!! GRATTIS TILL MIG! :D

Avelannons utlagd

Nu har jag lagt ut en annons om att vi vill avla på Wille. Hoppas på att någon nappar! :) mihii!

Han är ju så fin så skulle bli förvånad om det inte blir så! :)

Här finns annonsen (TRYCK)


Svar till Emma

Emma skriver:

hahaha hon är min lilla älskling... du får säga att du känner mammas syster Emma :)

Svar:

Haha ^^ Ja absolut de ska jag göra, men jobbar inge mer där för har blivit förkyld men framförallt så blir jag dunder allergisk så fort jag kommer dit för de flyger runt nå vita saker ifrån träderna där, ser ut som snö typ :O hehe ^^ så ögonen mina var alldeles igensvullna!

Men jag ska dit imorrn eller på måndag och skriva på timrapporten så kan hälsa då! :)

Svar till Emma!!! Emma skriver: Orion ell...

Svar till Emma!!! Emma skriver: Orion ellinor :P Har du varit med min lillasyster då, Dina? Svar: haha ja henne har jag! Hon är så söt och en riktig liten livlig sak :))


Ibland så blir man bara så besviken på fol...

Ibland så blir man bara så besviken på folk. Önskar man kunde lita på varandra, på att båda är ärliga, men det är säkert för mycket begärt antar jag....


Förlåt för dålig uppdatering!  Idag så ...

img_8346 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering!  Idag så har jag jobbat på oreon i andersberg, det är en förskola. Finns så himla underbara barn där men jag måste säga att jag blir helt slut! Nu ska jag snart åka med Wille på agility :) kommer nog gå bra tror jag :) han är så duktig så! :)


Jobbat

Gårdagen blev inge intressant för min del, desto mindre för Jockes del. Jag kunde inte sova under natten då vi hade varit hos Klingen och Emma så jag, mamma och mormor åkte på marknad och till köpis i Valbo på dagen. När jag kom hem så var jag helt slut så jag sov nån timma. 

Sen så var de tänkt att vi skulle ha sorterat den jävla äckelreklamen men orken fanns inte så vi gjorde det idag istället. Och det är vad vi sysslat med sen klockan 3 - 5 ungefär idag. Men men, nu är de klart och de va jävligt skönt måste ja säga. Håller på att fixar lite filmer/serier och kikar resor på internet just nu, samt kikar tv. Jocke är i lägenheten och jag här men han ska komma senare. Gud så skönt de ska bli att sova sen :D haha ^^

Får väl se om jag får ngt jobb imorrn eller inte .. vill men ändå inte :P haha ^^



Förresten!!!

VISST HAR JAG LYCKATS SPARA UT LÅNGT HÅR!? :O Lääääängesen sen jag hade såhär långt hår, fan så jääävla skönt! :) YEPP!!



Framme hos Klingen

Nu är jag framme hos Klingen och Emma, dock så har Emma inte kommit hem ännu för hon jobbar på interpool ikväll :) Men hon kommer snart, miss her!!! :D

Anyway, ja... jag tog lite bilder med deras systemkamera för Jocke glömde min hemma, men de går ju bra ändå liksom :) 

Sitter och dricker kapten morgan, dricker shots och även smirnoff och öl :) NICE! :D



Svar till pyran

Pyran skriver:
Asså FAN vad bra du är!!


Svar:

Tack så hemskt mycket, ja gör inte den där låten så jävla bra men ja, den är ok förutom mina fula miner som gärna blir :P Hhahaha

On My way to kling och emma :) fixad och k...

img_0110 (MMS)

On My way to kling och emma :) fixad och klar!


Amelia skriver: är det blatteklassen? f...

Amelia skriver: är det blatteklassen? för dom fick jag sån jävla damp på när jag hade musiklektion. Svar: nej, det var det inte, jag är i stigslund och jobbar nu serru :)


Ligger i detta nu och kikar på how i met y...

img_8365 (MMS)

Ligger i detta nu och kikar på how i met your mother efter en skön, lång, varm dusch. Det behövde jag verkligen efter dagens jobb. Lyckligtvis så blev den bättre när 6orna kom och räddade mig från att smälla sönder av ilska.  Jag tänker inte gå in på detaljer men det jag kan säga är att jag typ hatar 8or för fan, dom tror att dom är så coola och har ingen som helst respekt för varken varandra, yngre eller äldre. Fan, jävla idiotjävel måste jag säga!!!!!!  Nu blir jag upprörd igen så får sluta tänka på det vet enkelt. Sista dagen på jobbet imorgon, vilket är skönt plus att jag ska köra på en karatefylla med emma och johan :)) booyah! Snacka om man  är taggad! Yepp!!


Ny låt!

Ja, jag lägger ut en ny låt till er. Dock så gör jag en jävla massa fula miner under inspelningen men det får ni har förseende med, kommentera hur mycket ni vill om hur ful jag är när jag sjunger men over all så är det inte som betyder något.

Låten jag sjunger heter Autumn leaves och det är en del av Eva Cassidys låt, inte hela... men men...

Idag har jag jobbat som musiklärare igen och ja de går ganska bra :)

Hehe ^^


Usch, vill inte ens lägga ut låten för ja är osminkad och ful men som sagt.. jaaa




RSS 2.0