En låt igen :)


Snart fyller älskade Jaqueline år!! Åhååå!...

img_6807 (MMS)

Snart fyller älskade Jaqueline år!! Åhååå!!! Grattis stumpan i förskott!!!!


Jobbat från 7.00 tills klockan halv 4 idag...

img_6807 (MMS)

Jobbat från 7.00 tills klockan halv 4 idag. Gick dock upp klockan 4 för att kunna hinna till bussen, nu sitter jag på bussen hem. Och ja som ni kanske fattar, om jag slutade halv 4 och klockan är nu halv 5 redan plus att jag inte ens är hemma ännu!! :o åååhhhh jag blir tokig!!!!!!


Shoppat lite på Ellos

Japp, jag har shoppat lite på Ellos nu. Kulkul! :D:D Ni får se när jag får varorna. Nu sitter jag och kikar på vampire diaries och ja fy fan säger jag bara, fy fan så jävla bra den serien är alltså!!! :D

Byebye!

Veckans planer.. skitkul.. not!!




Japp, de blir jobb tisdag, onsdag och torsdag. Skulle jobbat idag så gick upp runt 3 inatt och duschade, tog på mig kläder och gjorde mig i ordning.. men sen så fick jag så ont i magen så jag fick springa på toa och höll på att spy. Uscha, så jag sjukanmälde mig och ska jobba imorgon istället. Jag jobbar endast 3 dagar på grund av att det är för långt att åka. Nästa vecka har jag planer på vad jag ska göra.. men de får ni se då ;)

Dödstrött

Kom hem runt 4-5 tiden imorse efter att jag och mina kära vänner hade varit på heart break. Hade så jävla roligt igår! Tack för en helt underbar människa! :)

Har varit i Emmas stuga idag och fiskat, jättemysigt! Dock väldigt kallt!! 

Är helt helt helt dödstrött, har inte sovit mycket så nu blir det att sova tidigt inatt!
Btw, så har jag fått jobb nu :)

Pöss

Hos Emma och Johan!

Jag har varit på utflykt till Östhammar idag med mamma, pappa och hundarna och sen så åkte jag hem till Jocke och duschade, lagade mat och sen så åkte jag och Jocke hem till mamma och pappa för att jag skulle byta om. Nu är vi hos Johan och Emma och Emma har sminkat mig, helt underbart! Tack Emma!!! <3 :D Det blev VÄLDIGT FINT!!! Älskar det! :)

Vi sitter och dricker sommardrinkar och öl och ska snart ner på stan för att köpa biljetter för att gå på the poodles idag på heart break! :) WOW! :D


















Kalla oss störda

Kalla oss störda, de skiter jag fullständigt i för vi har ju så jävla roligt tillsammans what so ever! :D

Har varit och solat, badat och fiskat idag med Emma, Jocke och Klingen idag i Emmas mormors stuga. Skitmysigt har vi haft! :) Jag fick 1 abborre och Johan fick 13.. ehmmm.. tur eller? njaa.a.....  hahah

Anyway, ska packa nu för vi ska till sthlm imorgon och fira morfar genom att gå på gröna lund och köra en femkamp och käka god mat! Men aja, hur som helst, ha en fin helg ni! :D Puss

Btw.. Jag ni sett min nya bikini? Köpte de...

img_6807 (MMS)

Btw.. Jag ni sett min nya bikini? Köpte den för kanske 1,5 veckor sedan eller mer. Tyckte att de skulle kännas skönt att ha en riktig bhliknande bikini; ramlar inte av och sitter skitskönt!! Är kanske helt ute men vafan, skitsamma - i like it!!


SMS-inlägg

img_5249 (MMS)


Visste ni att



Visste ni att min farbor har varit en bodybuilder och detta är han för kanske 10 år sedan :P

Strange world! :)

Going for a swim...

Jag och far min åker snart och badar men nu börjar jag bli fruktansvärt frustrerad, jag måste få ett jobb... jag söker och söker men får inget napp någonstans.. är jag så jävla värdelös????
Jag fan, usch.. neej..

Utvärdering



Här kommer min utvärdering av denna lilla bok:

Den var väldigt bra men dock lite väl kort enligt mig, läste ut den på kanske 2 timmar så den hade kunnat vara längre. Inte nog med att det var väldigt stora bokstäver och lite text på varje sida heller. Men de var ett väldigt vuxet och genomtänkt språk som grep tag om en hårt.

Den är även skriven i "Han" form, säger aldrig huvudpersonens namn i boken förutom på slutet vilket kanske var lite drygt ibland; "Han sa till den mystiske mannen att han inte ville ha det så - eller - Vad Han kände visste han inte för Ingrid verkade vara en så underbar människa tyckte han". Det är dock inte citerat från boken men på ett ungefär sådär kunde de stå.

Det var en söt liten bok, lätt att läsa på sommaren, dock ganska sorglig i och med Ingrids sjukdom. Anyway, en helt OK bok men jag har läst bättre, de må jag säga!

Jag håller nu på och läser "att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson. Den är faktiskt bra och man blir som fast i boken men i och med att den är så lång så tycker jag att vissa delar är ganska onödiga, man hade kunnat förkorta den en del. Den är 600 sidor lång men ja, den rekommenderar jag skarpt för er som har ett sinne för humor, gillar självbiografier och tål en del sexdelar i en bok! ;)


Hos Klingen

Är nu hos Klingen och dricker lite öl och kollar fotboll, eller nja.. inte jag dårå men dom andra, killarna gör de. Jag är ensam tjej men de går la bra :)


Hur som helst så ska ja kanske snart till tant grön och lyssna lite livemusik och dricka någon öl med nära och kära, ska bli mysigt! :)




TJoolahopp!!!

Är i stugan

Nu är jag i stugan min som ligger utanför Ockelbo. Jag var och fiskade igår med morfar, pappa och Jocke och jag fick 5 gäddor. Stora jävlar va dom också! ;) TRO MIG!

Vi tog upp en som jag ska få smaka på ikväll. Jag gav den ett namn men då kändes de jävligt dumt att äta den sen eftersom den liksom blir  mer personlig då. haha! Så jag döper om den till ingenting!


Anyway, nu ska jag snart äta lunch! :)



SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Im Going out

img_6807 (MMS)

Im Going out


Poker fucker



Yes, jag sitter här hemma hos Alexandra och Perra i deras lägenget och spelar poker och ja, som ni säkert förstår med min rubrik så går de inte så jävla bra till skillnad från sist.

Jag hade ett ess och en tvåa på handen och sen så hade Jocke ett ess och en kung och så kom det ett ess och en tvåa på floppen men även två stycken tvår och i och med det så räknades inte mina tvåor utan åttorna och Jocke hade ju en kung så han hade högre än mig, alltså vann han. Det värsta var ju att det var en all-in!!

Fan, så nu spelar dom andra om tredje, andra och första plats. Jaja, shit happens! eller vad säger man! :)

Puss på er och hoppas på att ni får en bättre pokerrunda! :)

Ellie

RSS 2.0