Hello!! Sminkningen är klar men jag har på...

img_8634 (MMS)

Hello!! Sminkningen är klar men jag har på mig vanliga kläder nu när jag ska åka tåg, blir för kallt annars :) haha ^^ så ni får se bilder på kläderna senare!


Idag är det halloween!

Hello my cuties! ;) Idag är det som sagt halloween och jag ska dra mig iväg till storstaden Stockholm och gå på halloweenfest med mina nära och kära. Jag beställde ju hem kläder till halloween men sen tyckte jag inte att det var värt priset så jag har retunerat dom varorna och var på stan i torsdags och köpte nya kläder. Ni ska få se bild sen på vad jag ska vara för någonting. :) hihi! Vad ska ni göra ikväll? :) Fy fan va kul med halloween, det är faktiskt min favorit helg! :) hihi! :) see u later sötnosar mina <3

Idag

Idag så började jag jobba klockan 8 och slutade klockan 16.30 och det gick väl bra. Dock så fick jag höra att det gick magsjuka där och som ni kanske vet - MAGSJUKA ÄR MIN STÖRSTA FOOOOBIIII!!! så har varit på helspänning hela dagen och försökt att knappt röra vid något barn och om jag tagit i något barn så har jag varit snabb med att sprita händerna efter samt använt plasthandskar vid byte av blöja. Uscha uscha, det är verkligen det värsta som finns!!

 

Imorgon så drar jag och Anki iväg till Åland en sväng för att inköpa lite alkohol till i helgen då vi ska på halloweenparty i sthlm jag och mina brudar ;) åååh ska bli sååå kul! :)

 

Vad ska ni göra på halloween? :)

 

 

 

Bara för att bilden var så jävla vidrig :P xD

Hello

Hej hej allihopa! :)

 

Idag så har jag och Jocke varit och skrivit på kontraktet för lägenheten! Och gissa vad!!?! Vi kommer att få renoverat i nästan precis hela lägenheten!! Kan ni fatta? :) Räääätt sooooft! :D

 

Imorgon blire jobb och nu blire movietime ;)

 


Pimpad

I lördags så hade jag och Emma lite tråkigt så då så tog hon fram en massa klistermärken som man kunde sätta på telefonen så vi bestämde oss för att pimpa våra telefoner. Emmas blev faktiskt helt OK medan min såg ut som en ... jaa.. jag vet inte vad. Men dagen efter så tog jag bort en del av alla klistermärken och nu är den faktiskt rätt söt!

 

Så PIMP YOU PHONE ;) xD

 


Tragiskt

Jag kommer nog inte att uppdatera så mycket nu på ett tag för det händer allt för mycket skit i mitt liv just nu och jag känner att jag knappt orkar ta tag i saker. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt som händer och känner därför att jag behöver tid att tänka på annat.

 

 

Imorgon ska jag och Jocke skriva på kontraktet för lägenheten och det känns iaf skönt! Det blir som en nystart på livet lite. Hoppas på en bättre månad nästa månad! :)

 

 

Have a nice day :) peace

photo - Emma och Ellie

Hej bloggen! Vilken jävla helg, fylld med sorg, smärta, glädje och en otrolig vänskap! Jag och Emma var igår och tog foton i en studio. Ni ska få se här hur de blev :)

On my way

Hej Hej bloggen och förlåt för att jag inte skrivit på ett tag nu. Hur som helst så ska jag nu åka på innebandy match i Storvik. Hoppas på vinst även denna gång! :) Har gjort mig färdig inför fest till både kläder och smink men har satt på mig en tjocktröja över mina festkläder eftersom att jag ska på innebandymatch innan. Kanske inte är så jävla snyggt att komma jätteuppklädd? :)
Direkt efter matchen så ska jag Emma, Emma, Jocke och Johan hem till Emma och förkröka och sen vidare till krogen och det ska bli skitkul! Hoppas på en lyckad kväll! :)

Hemma

Jag slutade faktiskt 13.30 men när jag kom hem så var jag helt slut så har sovit sedan dess..  jobbet gick bra idag ändå och jag antar att de flesta utav er skådade snön som föll. Därför så tänkte jag visa er en låt som Peter Jöback sjunger för att komma i lite vinterstämning, jag menar, de är väl lika bra att köra på redan nu - eller? :O

 

 

Fast det som närmar sig nu är ju framför allt halloween vilket är min favorithögtid förutom midsommar :) Åh, älskar verkligen detta! Jag har en stor ambition och det är ju att få klä ut mig! :D ^^ hihihi! :D Så om man behöver låna en halloweendräkt sen - titta hit!  :) haha!

 

 


Jag är och jobbar efter en hemsk natt.. H...

Jag är och jobbar efter en hemsk natt.. Har inte kunnat sovit en blund.. Troligen för att ja drack kaffe igår kväll och var ute och sprang. Skulle egentligen ut och springa idag med Anki i hemlingby men min hosta är så förjävlig .. Känns nästan som om den tar om på nytt.. Jag är så jävla taggad inför flytt så de är helt galet!!! Aja, back to work bitch!


Musikvideo ;)


Ted Gärdestad

Åh du underbara människa, du är en inspiration och en förebild och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Dina texter, din röst och din charm gör att jag smälter lite inombords!

 

 

 

 


Guess what!

Jag ska börja dansa pole dance! :) Varför?

 

 

Jo, svaret är simpelt! Det är typ den bästa träningen som finns och de jag vill träna mest på mig själv är lår, mage och rumpa och de är skitbra för just dom områdena (och armarma såklart!). Så tyck illa om de, sluta läs min blogg eller vafan som helst, men jag tänker faktiskt göra det oavsett vad ni tycker ;)

 

 


Varit ute och sprungit med hundarna

Blev inge jobb idag så då fick de istället bli lite jogging med Wille och Lillen i hemlingby :) Pratade med en kompis i telefonen och hon sa att hon precis hade varit ute, så då fick ja ju lite peppning därifrån. I övrigt känner jag mig rätt skabbig måste jag säga!

 

 

Beställt hem min halloweendress för i år, blev jävligt dyrt men oj oj vad fin jag kommer vara! :) Jag ska vara en pyssling :) hihi ^^ MED HATT! :D oooohh! :D love it! ;) ni får se sen :)

Today

Idag har jag varit hemma, åkt till en förskola och fått påskrift på min timrapport, gått med hundarna i mitt nya bostadsområde bara för att känna av om "det kändes rätt" och det gjorde det verkligen. Sen så har jag rensat min garderob och slängt en del kläder :) ojojoj! Jobbigt jobbigt jobbigt må jag säga :) höhö

Men det är riktigt skönt när de är klart iaf, så nu är allt de klart inför flytten iaf :) gud så bra! :D

Håller på och kikar runt om det finns någon bil som jag kan låna den 30-31 oktober.. men inget napp än så länge. Får söka vidare :)

 

puss och kram!

Gonna make a change

Godnatt på er allihopa!

Innan jag sussar så tänkte jag berätta för er att när jag får min lön denna månad så kommer jag att göra en förändring med mig själv. Jag känner att jag är trött på hur jag ser ut och allting så nu blir det nya tag.

Måste ju matcha nya Ellie som har ploppat fram när Emma flyttade hit! :)

Vad jag tänker göra berättar jag inte för då blir det inte lika roligt, men kan ju säga att det innefattar både hår och kropp. Så lets see how bad i can be ;)

Typ det coolaste jag någonsin granskat

Ja, alltså, ni måste bara checka detta alltså, fy fan va jävla coolt! KOLLA HELA





åh gud

Kan säga att dagen igår var helt spårad! Hade riktigt roligt! Det blev en hemmafest hos mina kompisar Alexandra och Per! Riktigt roligt verkligen! :) Kom hem klockan 5 imorse så är lite halvslut idag men ja de va de värt.

Planeringen inför nästa helg skedde redan igår så jäklarns, Ellie är verkligen på G nu för tiden, de må jag säga! :)

 

Följande text är tillägnad mitt älskade älskade hjärta Joakim Karlsson:

 

Joakim, ingenting kan få mig att lämna dig, du är mitt allt min älskling. Som låten: Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig,grå, blir jag utan dina andetag.

Du är den som får mig att må bra när jag är ledsen, du är den som lyssnar när ingen annan förstår, du är den som kan läsa mig utan att jag behöver uttrycka mig i ord, du är den som älskar mig - precis som jag är, du är den som behandlar mig som om jag vore av det allra sköraste stråt, du är den som ser mig för den jag är, du är den som förstår mig, du är den som alltid finns där när jag behöver dig, du är den som får mig att skratta, du är den som får mig  att vakna upp med ett leende på läpparna varje dag, DU är mitt allt, MITT förevigt, MITT hjärta!


Jag älskar dig så mycket min älskling!

Drar ut med emma trots att jag är sjuk.. :/

img_2999 (MMS)

Drar ut med emma trots att jag är sjuk.. :/


Grattis min älskade mamma!

Grattis mamma! Du fyllde ju egentligen år den 12e men vi firar dig idag! Så idag blir det middag (om jag orkar) och ett fyrfaldigt leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!! :)

 


Hello

Den som skriver denna blogg är för tillfället en väldigt ledsen människa som mår fruktansvärt dåligt. Jag har 40 graders feber, det rinner ur näsan, jag kallsvettas... men de jag mår mest dåligt av är inte allt detta, utan det är för att jag inte kan hitta på något på grund av detta. Förstår ni?

 

 

Nu blir de sussa för mig (om det går) och hoppas på att älskling kommer och kryper ner i sängen bredvid mig någon gång inatt..

 

 

Vi ska förresten skriva på kontrakt nu den 26 oktober så nu är de klippat och klart! hell yeah! :)

 

 

Peace

Hej bloggen! Jag orkar verkligen inte ens ...

Hej bloggen! Jag orkar verkligen inte ens sitta vid datorn idag, inte ännu iaf. Jag mår så jävla dåligt! Jag som hoppats på förbättring idag! Men men... Vad ska man göra? Just därför så har jag gått och köpt en stor cola, glass och färdiglagad mat så jag kan svulla och tycka synd om mig själv i min ensamhet. Kalla mig onyttig, kalla mig tjock men vet ni vad - det skiter jag i! Jag väger 45 kg så jag har inget att förlora på att svulla lite extra just denna dag! :) hoppas ni har en bättre dag än jag :)


Gosh!

Ja jag säger då det! Det finns alltså en anledning till, till att jag inte bloggat som jag brukar. Det händer en massa saker nu i mitt liv som jag är orolig över, glad över och förvirrad över.

Jag vill så gärna prata om sakerna med er här i bloggen men de känns inte rätt. Ens privatliv är ens privatliv och om jag skriver ut det här så kanske jag ångrar mig sedan. Jag önskar bara att allt redde upp sig med allting och att jag får svar på ett och annat.

Anyway, nu måste jag försöka orka mig ur sängen för jag och Wille ska åka till Jocke alldeles strax.. oooahh.. känner att orken inte finns! :(

Sjukling..

Här får ni se mig i mitt allra sämsta skick! ah.. ja, jag är ju inte död ännu och det lär ju vara det absolut sämsta.. men ja, ett av mina allra sämsta skick!

 


Sjuk

Ja, jag är dundersjuk! Fy fan, inte kul inte kul! Och jag som hade sett fram emot så mycket att gå ut i helgen men men, får se om jag blir bättre för isåfall så är det fullt ös!Förra helgen blev det ett par shots för mycket för min lilla kropp haha ^^ Så hur som helst så kan jag ju berätta att jag och Jocke flyttar snart! :) JA - VI FICK LÄGENGETEN! så då blir inflyttningsfest sen! Hör av er om ni vill komma ;)

Måste be om ursäkt!

Ber om ursäkt för verkligen skitdålig uppdatering men internet har inte fungerat och jag och Jocke har haft besök hela helgen och nu jobbar jag så de är lite mycket just nu, sen så hittar jag inte heller laddaren till kameran så de är inge roligt för er om ja bloggar med bara text hela tiden. Hörs sen!

party

Ikväll och irmorgon så blir det fest. Jocke och hans polare är här så de lär inte bli lugnt direkt!

Imorgon så blir de att gå ut med älsklingsEmma. Skaka rumpa är vad vi ska göra! OH YES!


Natti natti

Godnatt mina kära vänner! :)

Nu blir det sussa för mig, ska jobba imorgon klockan 10.00 så måste sova i tid inatt. Även om klockan är över 12 men ändå, what to do what to do! :)

Jag älskar Joakim! <3


.



Om inlägget: Har varit på visning

Madde skriver:
Är det inom gavlegårdarna?

Svar:
Ja, det är inom gavlegårdarna, bostadsrätt får bli nästa projekt! Men just nu så känns det som att det räcker med en hyres! :)

Har varit på visning

Idag har jag och Emma åkt och kollat på en lägenhet, hade inge speciellt höga förväntningar. Men det visade sig att den var perfekt! HELT perfekt! Jag älskar den och har tackat ja till den, så nu förhoppningsvis så får vi den och då blir det flytt dagen efter nyår :) Åhååå!! :D jag är så himla glad!! :D HEEELT galet! :D

Önskar jag kunde visa er bilder men ni får helt enkelt se den om vi får den och när vi rustat upp den lite, det blir väl att byta tapeter och lite golv och sådant :) Men guud så glad jag är! :D


No work today

Nepp, idag så blev de inge jobb. Jag hade ju ställt in mig på att jobba idag men det verkar inte behövas lika mycket vikarier nu jämfört med för nån vecka sedan. Anyway, så idag så vette fan va ja ska göra :/ får la se vad som händer. Kanske ska gå på bio idag med Joakim.


Keep it cool


Ikea

Hej allihop! Förlåt för dålig uppdatering. Har varit med min älsklingsEmma och åkt till Ikea i köpis. :) Kom hem med lite småplock, men ingenting särskilt direkt! Ny stekpanna, värmeljus (med doft av vanilj mmmhhhh...^^), galgar, glas, roller (till kläderna ni vet, har ju som sagt katter :P) m.m.

När jag kom hem innanför dörren var det bara att ta på sig kläderna, slänga in Wille i bilen och åka iväg till agilityn. Ja, den gick  ju bra men nu efteråt så är jag helt slut :P Tacka fan för de! :)


Inge jobb idag...

Vaknade upp imorse av att jag mådde illa och hade ont i magen, så något jobb fick det inte bli idag heller...
Ska väl kanske försöka dra mig ner på stan eller nånting lite senare, men de känns inte som om jag orkar det heller :P hahaha Får ringa till gullEmma och höra vad hon ska göra.

Får kanske bli en sväng till Köpis eller nått.


Söker söker söker

Ja, jag söker och söker efter lägenheter men ingenting tycks nappa. Åh gud må jag säga vilket jävla helvete!
Jaja, så är det, det är bara att fortsätta söka helt enkelt.... Nu ska jag sova så sleep well my dear friends! <3

Ska man kanske ...

Mina funderingar ang förändring är lite olika, men jag funderar på om man ska sätta i lite löshår igen. Alltid kul med förändring. Möjligen lägga i lite isiga och även några mörka slingor. Vad tycker ni?



Inge jobb för mig idag

Nej, idag så blev det inge jobb för min del, jag kunde inte alls sova inatt.. dock så vet jag att det blir jobb imorgon så, jaja!

Jag sa fel till er förresten ang oktoberfesten, det är den här helgen som det är och inte förra helgen! Så ja, passa på och åka till Gävle om ni inte har något för er! ;)

Bloggen är fortfarande strulig men jag hoppas iaf på att den kommer att lösa sig inom kort! Jag ska försöka göra mitt bästa för att ni ska få en bra blogg och att ni är nöjda.

Jag är inne i en tid som känns som förändring, jag vill ändra något på mitt utseende, men jag vet inte vad... några förslag?, allt är välkommet!

Idag så blir det ingen dagens look för jag har precís duschat och gått och lagt mig i sängen igen :P Har även varit till hälsocentral och visat upp mina eksem som jag visade förr ni vet? Dom har dock blivit mycket mycket bättre så får hoppas att dom inte återkommer ännu en gång!

Ja hörrni, igår så hittade jag lite nya roliga funktioner på min dator som jag lekte med :P så här får ni se resultatet av dom :p hahaha och ja - jag har dålig humor!








Enjoy xD

Hemma från innebandyn


Strulig blogg.se?

Hela min design är typ förstörd, jag hoppas att det är på grund av att blogg.se strular för jag har inte gjort något som kan ha gjort att det blivit såhär! Så ha lite tålamod så kanske det löser sig, annars så får jag helt enkelt ta och göra om hela designen... usch usch! :(

Har ni någon aning om vad som händer eller har samma problem?



.

Såg att ni kommenterat en hel del! Och det är alltid roligt och uppskattat mina kära vänner! :)

Om inlägget: Dagens look

alltidTeresia skriver:
fint :) hur mår du idag ?
kram <3

Svar:
Tack så mycket! :) Jo, jag mår fint, är trött bara.. hmff... jag som sov så länge igår. Men imorgon så är det måndag och nya tag! Bara att kämpa på!


Om inlägget: Dagens look

. skriver:
Den röven skulle jag vilja trycka in kuken i!

Svar:
Ja du, den där kommentaren tänker jag inte ens svara på.

Moa freakin' carlberg skriver:
fin bild!

Svar:
Man tackar man tackar! :)

Dagens look

Såhär ser jag ut idag, nu drar jag till mamma och pappa och hämtar bilen :)


Vaken - yes!

Det blev ingen utgång igår, efter restaurangen så gick vi hem till Klingen och Emma och skulle dricka lite. Tror jag drack 2 klunkar innan jag deckade på soffan. Ajajjajjaj! Men men haha det är väl något man får ta om man super på ordentligt på fredagen :) hihi ^^

Både jag och Emma var helt slut!

Idag så ska jag och Jocke först åka hem till mamma och pappa, sen så ska vi åka och dela ut reklamen (som jag förresten har sagt upp mig ifrån så sista utdelningen blir nästa söndag). Därefter ska jag åka till Storvik för att kolla på när min älskling spelar innebandy mot dom, hoppas på vinst men förhoppningarna och mina föraningar säger annorlunda ^^ hööhöö

Älskar min Joakim Karlsson!



.




Om inlägget: Dagens look


Anonym skriver:

Shitt!!! Bruna ögon!!! vad fint det var :) Annorlunda att de sig i det!

Svar:

Haha ^^ ja, det fick bli bruna ögon idag, kul att variera sig lite ! :) Tack så hemskt mycket!

Dagens look

Såhär ser jag ut nu! Precis nytagna bilder, ska snart dra ner på stan och äta middag med Jocke, johan och Emma :) Mysmys! Sen blire hem till klingen och emma och förmodligen dricka, får väl se om någon utgång blir ett alternativ senare ikväll!

Vad ska ni göra ikväll? :)










.




Om inlägget: Nytt i garderoben!

Anonym skriver:

jag tänker vara ärlig nu.
förutom att det du har köpt är skitsnyggt, så är du nog bland det sexigaste jag sett! haha :$

Svar:

Hahaha ^^ Jasså du! :) Det var en jävla fin kommentar det må jag säga! Dock så kanske det inte riktigt är sant! :P

Hade ruskigt roligt!

Ja hörrni, det blev en kväll igår må jag säga! Hade så jävla roligt igår! Vi gick på heartbreak/slick och dansade, sjöng och drack och ja, det var en riktig höjdarkväll! :)

TACK ALLA SOM GJORDE MIN KVÄLL IGÅR TILL EN TOPPENKVÄLL!!! :D:D

Dock så har jag ju fått sota för det idag, rätt så jävla bakis, men vet ni - det var det värt! :D hihi! :D

Nu ska jag snart ut och fira att jag och Jocke har varit tillsammans i 2 år och förlovade i 1 år :) Så de blir ut och käka middag! :) Får la se var de bär av sen :) måste börja göra mig i ordning antar jag :)



Fler höstbilder















Hos Emma och Johan!

Ja nu är jag hemma hos Emma och Johan och vi dricker en del :) Cider och öl är vad som bjuds och fås ikväll :) Åhååå! Innan jag kom hit så drack jag några drinkar bestående av absolute mango och mangodricka :))







Dagens look

Såhär kommer jag se ut ikväll och ha på mig klänningen från bubbleroom, ni vet den med blommor? :)
Nu drar ja till klingen och Emma :) Syns om en stund! :)







Guess what!?

JAG HAR KÖPT EN NY DATOR!!

SÅ RÄKNA MED MYCKET BLOGGANDE!!! :D:D



RSS 2.0