Computer Crash and other thingssss

Hej Hallelåja!

Jag har ju tagit skitmkt bilder från midsommar och annat mys men som sagt så har min dator crashat!! :O Där ligger även alla mina fina bilder från Turkiet, man ska fan köpa en extern hårddisk där man lägger bilder och grejer så man alltid liksom har en "Backup". Får fundera på det till nästa inköp!

Igår så var jag och badade med Perra, Alex och några fler under dagen, vilket var übermysigt! ;) Sen på kvällen när Jocke slutat (klockan 9 typ) så gick vi till Perra och Alex och spelade Poker, och ja, gissa vem som tog hem allt?! JOO-----> JAAAAAAG!!!! <-------------


Ja, nu sitter jag på pappas dator iaf och ja, kan ju kika om de ligger lite bilder här på datorn, annars får ni vara nöjda med bara text, dock så är de skittråkigt - jag vet!






Nämen lookie lookie -- lite bilder fanns från Studenten! :)



Detta är för övrigt min bror Johannes. Han kommer hem idag (natt) från Norge och ska flytta hem igen vilket gör mig lycklig då jag får se ett bekant och förhoppningsvis snällt ansikte igen :P



Thats all folks ;)

LOoovve Ellie ;)

Svar till Sofia

Sofia om Im movi´n out:
vart har du flyttat då???


Svar: Jag har flyttat till Jockes lägenhet nu så vi bor tillsammans nu! :) Hittils så går det jättebra och vi hoppas att de ska funka både ekonomiskt och för vårat förhållande :)

Im movi´n out

Japp, tro det eller ej men jag har flyttat hemifrån! Yes yes, Ellinor Eriksson har flyttat hemifrån, från mamma och pappa! Får la se hur de går alltså! Men förhoppningsvis så blir allt finemang!


Jocke och jag har förresten haft en jättetrevligt och härligt avkopplande midsommar :) Berättar mer om den sen! :D TJO!

Now im getting the hell out of here

Nu ska jag åka iväg. Har fått lånat en bil utav Perra! SNÄLLA PERRA! :) Så jag, Jocke och vovvarna åker alldeles strax till min stuga för att fira morfar som fyller 70 år idag! HURRA HURRA!

Sen imorrn på morgonen så drar vi till gräsö/öregrund! :) Åhåå! Vad mysigt! :D

Äntligen så får jag vara med Linda, min alldeles egna Linda, ÅH VAD JAG ÄLSKAR HENNE!!!

Och ja, det som ni ser på bilden är min nyaste tatuering på ankeln typ. You know im a star!! ;)

Fler bilder från Turkey



AND MORE IS COMING! ;)

/Ellie

Ny bok beställd

Ja, jag har beställt en ny bok, jag fick den av Jocke och jag hoppas på att den är bra! Den verkar hjärtskärande så jag kommer väl sitta där med tårar i ögonen och inte kunna släppa boken ens med blicken!
Boken heter "Vad är så skört att det bryts om man säger dess namn" och handlar om en 19 årig pojke som blir kär för första gången i en tjej. De har det jättebra och ju mer kärleken växer starkare mellan paret, desto närmare döden kommer tjejen, hon är dödssjuk.

Usch usch, verkar hemskt men jag hoppas på att den är bra i alla fall!
:D 

Tack JOAKIM!! <33

Varit i Turkey!

Jag har varit i Turkiet och har därför inte kunnat uppdatera men nuså! Dock så är jag fruktansvärt sjuk, är förkyld och har hög feber. Men hur som helst så har jag och Anki haft det helt underbart i Turkiet! Nu när man är i Sverige så längtar man lite tillbaka till den enorma värmen igen! Turkiet funkar alltid, dock så kan turkarna vara lite smådryga men men, det funkar och vafan! Man åker ju dit för värmen, eller hur?


Tänkte visa lite bilder.


Fler bilder kommer sen ;) Håll ut!

Veckans äckel

Dags för en veckans äckel, som nu för tiden har gått och blivit månadens äckel, men tro mig jag ska försöka bli bättre. Bra att ni hållit ut så länge som ni gjort i alla fall. Jag tar gärna kommentarer om vad ni tycker om mina veckans äckel samt veckans konstigaste. Alltid roligt att få lite respons.
Den här mannen är lite på lyset och tar fel på vad som är vad. kolla så får ni se :P




Naked edition

Ja, är naket och utan smink vackrare? Vad säger ni?


TYCK TILL!

Hallelåja!

Ja, hur går det för mig nu då? Jo, fan det går bra.. druckit en massa massa och mår toppen! Inte bakis en enda dag, då är man fan duktig alltså! ;)

Anyway, ja.. som sagt, igår var det barrunda men jag kunde tyvärr inte ta några bilder för vågade inte ha med min nya dyra kamera på krogen efteråt, ("Undra varför?"). Men ni kan få se bilder ifrån brännbollen om ni vill. Jag hamnade i vattnet några ggr och jag lovar, de va fan så mkt varmare i Gavleån än i poolen som fanns, oh yes!

Hade ju sådär perfekta trosor på mig -- not! Haha ^^ När jag badade så blev allt genomskinligt, men vet ni vad, jag brydde mig inte :P Vafan skulle jag göra de för? :P Alla var liksom utklädda till Dileva, dalmatiner osv osv så jag såg nog inte så mycket konstigare ut än dom andra skulle jag tro!

Fler bilder kommer sen :) Måste göra mig iordning nu! :D <33


//ELLIE

Ligger och kan inte sova... Försöker ...

img_6807 (MMS)

Ligger och kan inte sova... Försöker sova men det går inte så bra. I början var jag skittrött och nu så är det tvärt om. Måste upp rätt tidigt imorgon då Linda och Jaqueline kommer hit innan brännbollen. Jag ska klä ut mig till Alice i underlandet. Fint va? Ni ska få se bilderna sen, tagna med nya kameran! :))  Puuss //Ellie


Senaste nytt

Ja, hör och häpna, jag har bokat resa med min kompis Anki nu till Turkiet Alanya med All INCLUSIVE  :) Så nu kan man käka tills man storknar! Vi åker dagen efter studenten så ja, får la se hur de tyr sig! Nämen de ska nog gå bra! Så vid den här tiden så ligger nog jag och solar med Anki och en god öl i handen på stranden!
Dessutom så har jag fått en systemkamera i studentpresent! Ska försöka förstå mig på den bara! :)

Bloggtorkan över?

Hej mina kära vänner! Nu, äntligen tror jag att min bloggtorka är över och jag ska nu börja lägga ner energi på min blogg igen. Jag hoppas att detta är uppskattat och att ni gillar det! ;) För vad är en blogg utan inlägg?! :O


Idag har jag varit ute och åkt och solat med Jaqueline och Linda och vovvarna mina. Har varit helt underbart i solen och värmen! Sen är sällskapet det bästa, det är ju som sagt bara några dagar kvar tills studenten då vi skiljs åt. Men vi ska försöka hålla kontakten, för det är så lätt att den försvinner. I love my friends!


Ja, vad har hänt mån tro? 

Jag har:


  • Varit på bal
  • Varit i Stockholm
  • Gjort slut med Jocke
  • Blivit tillsammans med Jocke
  • Haft 7 veckors APU på solängsskolan som musiklärare
  • Och festat en hel del

Och vad som väntar:

  • Lördag, klassfest för att fira studenten och ha en sista gemensam träff tillsammans.
  • Måndag, brännboll (Jag ska vara Alice i underlandet)
  • Tisdag, barrunda
  • Onsdag, Förfest på Söderhielmska (stavning?) och efterfest på Nivå.
  • Torsdag, ta en paus från alkoholen? ... :S
  • Fredag, Student
  • Lördag, Ta det lugnt, packa
  • Söndag, Åker utomlands med Anki! :D:D:D


Som ni ser så har jag lite för mig dessa dagar så om min uppdatering blir liiite kass så vet ni varför, men what the fuck, ni är ju vana med det vid det här laget eller hur?? :P xD



RSS 2.0